2a divisió A

Els primers tastets

Amistosos. El Girona visita el camp del Peralada i el Llagostera, el de l'Espanyol B (tots dos a les 19.30 h) en la primera posada en escena dels dos equips

Com si anessin agafats del bracet des que van iniciar els entrenaments de pretemporada fa dues setmanes, el Girona i el Llagostera faran avui (19.30 h) els seus primers testos en forma de partits amistosos. El conjunt blanc-i-vermell visitarà el municipal de Peralada per enfrontar-se amb l'equip de la població, que acaba de pujar a tercera divisió, en un duel ja clàssic en les pretemporades dels dos equips. El Llagostera també s'haurà de desplaçar i ho farà fins a la ciutat esportiva Dani Jarque de Sant Adrià per jugar contra el filial de l'Espanyol, exrival dels llagosterencs a segona B.

Un partit per a tots

El Girona afronta el primer tast amb les baixes de Gerard Bordas, lesionat en un turmell, i Eloi Amagat, que està fent treball específic i progressiu per superar les molèsties a la zona del pubis. Pablo Machín disposarà de la resta de components del primer equip, i és que, fins i tot, haurien de participar amb total normalitat els tres jugadors assenyalats pel club –Jandro, David García i Juanlu– i els joves que han estat entrenant-se aquests primers deu dies amb el primer equip. El Peralada, que també fa uns quants dies que s'entrena i prepara la temporada del retorn a tercera, voldrà mostrar un bon nivell davant la seva afició, que aquest estiu podrà veure els dos representants gironins al seu propi camp.

Per la seva banda, el Llagostera es desplaçarà a Sant Adrià amb la primera plantilla per complet, tret de Jesús Imaz, que durant l'estada a Puigcerdà no ha treballat al mateix nivell que la resta de companys per unes molèsties físiques. L'Espanyol B serà un rival de nivell que exigirà molt a un equip llagosterenc que, després d'una setmana intensa d'entrenaments específics i la reconstrucció de quasi la meitat de la plantilla, tindrà un test en què serà difícil extreure conclusions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)