2a divisió A

El Llagostera finalitza l'estada a Puigcerdà

Bones sensacions. L'entrenador del conjunt llagosterenc, Santi Castillejo, valora positivament la setmana a la Cerdanya i espera el test contra l'Espanyol B per veure en acció els seus homes

El Llagostera va donar per acabada l'estada d'una setmana a Puigcerdà ahir a la tarda. L'equip ha estat entrenant-se intensament a la capital de la Cerdanya, sota un marc incomparable de natura i, sobretot, amb temperatures agradables i més suportables per l'època de l'any. El mateix tècnic del Llagostera va valorar positivament la setmana d'entrenaments i l'actitud que els seus jugadors han tingut cada dia: “L'estada ha estat molt positiva. Hem fet entrenaments intensos i hem pogut fer tota la feina que teníem prevista per aquests dies, en què s'ha treballat molt i molt l'aspecte físic i també el tàctic”, analitza el tècnic llagosterenc, Santi Castillejo, que hi afegeix: “Els jugadors han estat i estan molt bé. Tothom està en perfecte estat físic menys Jesús Imaz, que arrossega petites molèsties i hem preferit no forçar-lo.”

El Llagostera disputarà contra l'Espanyol B el primer partit de la pretemporada, d'un total de deu –entre amistosos i la copa Catalunya–, i la setmana que ve tornarà a fer les sessions d'entrenament al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, la seu permanent per als de Castillejo. Quan queda menys d'un mes per al debut a segona A, el Llagostera comença una nova fase en la preparació, amb més elements relacionats amb la tàctica a través dels amistosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)