2a divisió A

Un empat per començar

Llagostera. L'equip de Santi Castillejo s'estrena amb un 1-1 al camp d'un Espanyol B amb una mica més de rodatge. Jordi López, de penal (80'), va igualar el gol del local Pol Lirola (37')

llagostera1


Espanyol b1


El Llagostera va empatar al camp de l'Espanyol B el primer amistós de la pretemporada. El test, contra un equip amb més ritme de partits, ja que venia d'una gira per Anglaterra durant la qual en va disputar dos, va ser una bona primera pedra de toc per a la plantilla de Santi Castillejo, que va fer jugar tots els futbolistes disponibles, inclosos els nous fitxatges. Pol Lirola (37') va avançar el filial blanc-i-blau en una primera meitat en què van ser millors els locals, i Jordi López, de penal cap al final (80'), va trobar premi a la major ambició i profunditat de l'equip del Gironès en la segona.

El primer onze inicial confeccionat per Santi Castillejo va tenir vuit futbolistes que continuen de la temporada passada. Tot i ser a l'inici de la pretemporada, el ritme de la primera meitat va ser força alt. El local Jafar va fer esforçar el porter Ratti en la primera acció ofensiva del partit i, a l'altra àrea, Joan Pons va mirar de sorprendre Koke amb el cap. Eloy Gila, Barnils i Nuha van protagonitzar, sense punteria, tres jugades més dels visitants. De seguida es va notar el major rodatge dels locals, que van començar a posar setge a la porteria de Ratti, que va mostrar bons reflexos en una rematada de Barnils a la seva pròpia porteria. Després, el porter del Llagostera va rebutjar un xut de Pol Lirola, però no va poder fer res en una altra rematada del mateix futbolista, que va establir l'1-0. Abans del descans, el visitant Óscar Rico i l'actiu Pol Lirola van tenir una ocasió per banda.

Després del descans, el Llagostera va intentar imprimir velocitat per mostrar-se més perillós que en la part final de la primera meitat. Jordi López, després d'una passada de Tarradellas, ho va provar amb un xut des de fora de l'àrea. El Llagostera movia bé la pilota, però havia de vigilar amb els contraatacs dels locals, com ara una acció de Borja salvada pel porter René. Ríos va tenir una bona ocasió per als visitants abans que Jordi López fes de penal el gol de l'empat.

ESPANYOL B: Koke, Rober, Raíllo, Aarón, Ángel, Traoré, Pol Lirola, Pol Llonch, Mamadou, Jafar i Julián Luque. També van jugar Borja, Héctor, Marc Navarro, Marc Roca i Carmona. LLAGOSTERA: Nico Ratti, Aimar, Pedro Alcalà, Vallho, Enric Pi, Barnils, Pitu, Óscar Rico, Joan Pons, Eloy Gila i Nuha. També van jugar René, Masó, Ríos, Jordi López, Tito, Tarradellas, Carreras, Querol, Sergio León i Robert Simón. GOLS: 1-0 (37') Pol Lirola. 1-1 (80') Jordi López, de penal. ÀRBITRE: Àlex Fernández. INCIDÈNCIES: Uns 300 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Uns propers dies ben carregats d'amistosos

Una vegada finalitzada l'estada a Puigcerdà i després de carregar intensament de treball la plantilla, l'equip dirigit per Santi Castillejo afronta la propera setmana amb dos partits amistosos. Dimecres, el conjunt llagosterenc visitarà el camp del Peralada (a les 19.30 h), i dissabte, 2 d'agost, també com a visitant, jugarà contra la Jonquera (a les 20.30 h). El Llagostera té programats una desena d'amistosos, comptant la copa Catalunya, i tot just n'ha disputat un, a falta de menys d'un mes per a l'estrena a segona A, al camp del Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)