2a divisió A

Els jugadors assenyalats participen amb normalitat

Girona. David Garcia, titular, i Juanlu i Jandro, que van sortir en la segona meitat, juguen el primer amistós com qualsevol altre membre de la plantilla

Una de les principals incògnites que presentava el Girona en el primer partit de la pretemporada era saber si els tres jugadors assenyalats pel club (David García, Juanlu i Jandro) participarien en l'enfrontament contra el Peralada o finalment s'asseurien a la banqueta sense tenir la possibilitat de disputar cap minut. Pablo Machín va optar per utilitzar els futbolistes i, fins i tot, David Garcia va ser en el primer onze, tot i que anecdòtic, de la temporada i va poder marcar l'1-2 amb un bon xut que va sorprendre el porter rival (35') –l'exjugador de l'Espanyol va acumular 45 minuts de joc, jugant en la seva demarcació habitual.

Pel que fa a Juanlu i Jandro, els dos altres assenyalats van gaudir també de 45 minuts en la segona meitat. Amb falta de rodatge, com la resta dels seus companys, cap dels tres va tenir una actuació especialment inspirada en un partit catalogat com un entrenament més i que va servir a Machín per observar els futbolistes que menys havia vist jugar.

Finalment, a més de Gerard Bordas i Eloi Amagat, amb molèsties físiques tots dos, va quedar també fora de la convocatòria Fran Sandaza, que ha d'agafar més ritme per poder gaudir de minuts, i el lateral dret Miguel Ángel, que no va voler forçar.

Dissabte, a Sant Adrià

El Girona tindrà tota la setmana per seguir amb la posada a punt per l'inici de la lliga, el cap de setmana del 23 i 24 d'agost, i és que el conjunt dirigit per Pablo Machín no disputarà el proper amistós fins dissabte que ve, contra l'Espanyol B a la ciutat esportiva Dani Jarque de Sant Adrià. De fet, a més d'aquest partit contra el filial blanc-i-blau, els gironins només disputaran dos duels més, el Torneig Costa Brava, contra el Llagostera (9 d'agost), i contra el Palamós, al Nou Municipal (16 d'agost).

Miguel Ángel, amb molèsties, i Sandaza, per falta de ritme, van ser baixa, juntament amb Bordas i Eloi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.