2a divisió A

Sergio León, la fam i la joventut de la línia d'atac

La referència. El davanter andalús espera que aquest sigui el seu millor any i així consolidar-se a la categoria

Amb la intenció de fitxar una assegurança de gol però amb la incògnita de saber si podrà mantenir els seus registres golejadors a segona A, el Llagostera va incorporar a les seves files l'atacant andalús Sergio León. El davanter ha demostrat tenir un olfacte molt fi allà on ha anat –es va formar al Betis i després va jugar amb regularitat tres cursos al Reus per acabar la passada campanya a l'Elx B després d'una breu etapa al Múrcia: “Em prenc el fitxatge pel Llagostera com una oportunitat per consolidar-me, disfrutar del futbol i oferir el màxim rendiment”, explica l'atacant del conjunt llagosterenc, que ja ha debutat a segona A en el Betis i el Múrcia, però disputant minuts esporàdics: “No vull que em passi com en l'etapa a Múrcia en què no comptava per a l'entrenador i no vaig poder donar el millor de mi. Espero que sigui el meu any i pugui ajudar l'equip”, hi afegeix.

Les primeres sensacions

El Llagostera fa dues setmanes que s'entrena intensament, incloent una estada d'una setmana a Puigcerdà. Tot i que el projecte del club gironí a la segona A acaba d'engegar motors, el flamant davanter del conjunt llagosterenc té bones vibracions dels primers assajos amb els seus companys: “Les sensacions són bones i en la plantilla hi ha un gran ambient, un fet clau en qualsevol equip. Ens falta una mica de rodatge, només hem jugat un partit i els nous ens hem d'acabar d'acoblar” analitza León.

Quart any amb Castillejo

L'actual entrenador del Llagostera, Santi Castillejo, va dirigir durant tres campanyes Sergio León, quan tots dos pertanyien al Reus. El nivell d'entesa i complicitat entre ells dos va ser clau en el fitxatge de l'andalús pel Llagostera: “Va ser un dels culpables perquè em decidís a fer el pas i fitxar. En Santi [Castillejo] sap què li puc aportar com a jugador i jo sé què em demana en la meva posició” diu l'exdavanter de l'Elx B, el Múrcia i el Reus.

La línia atacant del Llagostera disposa en l'actualitat de David Querol, Eloy Gila, Jesús Imaz, Robert Simón, Óscar Rico i el mateix Sergio León i, en espera d'algun fitxatge més, la joventut i les ganes d'agradar són el tret característic principal de tots ells: “Hi ha molta competència, molts no hem jugat gaire a segona A i volem donar-ho tot”, comenta el davanter, que, en espera de trobar un pis a Palamós, comparteix una habitació d'hotel amb el seu company José Antonio Ríos.

EL PROTAGONISTA

Em prenc el fitxatge pel Llagostera com una oportunitat per consolidar-me, disfrutar del futbol i oferir el màxim rendiment
En Santi Castillejo va ser un dels culpables perquè em decidís a fer el pas i fitxar. Ell ja sap què puc aportar com a jugador
Espero que sigui el meu any i pugui ajudar l'equip. Hi ha un gran ambient a la plantilla, això és clau
Sergio León
Davanter del Llagostera

Avui, segon amistós, contra el Peralada (20.30 h)

Després d'empatar a un gol al camp de l'Espanyol B, dissabte passat, el Llagostera juga avui, a les 20.30 h, al camp del Peralada. El conjunt dirigit per Santi Castillejo afronta el segon duel com un test més per plasmar contra un rival competitiu els aspectes tàctics i posicionals treballats des de l'inici de la pretemporada. El Peralada va disputar el seu primer partit, també dissabte passat, contra el Girona (2-6). Els jugadors dirigits per Nacho Castro també estan en la primera fase de la preparació per afrontar amb òptimes condicions la seva tornada a la tercera divisió. Els llagosterencs s'entrenaran al matí a Palafrugell i, segurament, Castillejo optarà per formar dos equips diferents per a cada una de les parts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)