2a divisió A

La segona prova, una mica més exigent

Amistós. El Girona visita el filial de l'Espanyol a Sant Adrià (19.30 h) tres dies abans de rebre el primer equip a Montilivi

El Girona juga aquesta tarda el segon amistós de pretemporada, contra l'Espanyol B a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs (19.30 h). Després de visitar el Peralada, que acaba de pujar a tercera divisió (2-6), el nivell d'exigència puja, perquè el filial competeix a segona B i fa dies que treballa. “Són joves que ens pressionaran una mica més”, destaca Richy. L'Espanyol B va empatar dissabte passat contra el Llagostera (1-1).

El partit d'avui agafa una dimensió menor un cop confirmat que el primer equip de l'Espanyol visitarà dimarts Montilivi. “Sempre agrada jugar contra equips de primera. No sé si jugar dos partits tan seguits és bo, però som força jugadors i els del planter també ho estan fent bé”, explica Richy. En el duel d'avui no hi seran segur ni Eloi Amagat –treballa a un ritme diferent dels companys per fer net dels problemes al pubis– ni Gerard Bordas, que es recupera d'una calcificació en un turmell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)