2a divisió A

L'estrena a Palamós, contra un senyor rival

El Llagostera juga avui (a les 19 h) el tercer partit de la pretemporada. Després d'empatar contra el filial de l'Espanyol (1-1) i derrotar el Peralada (0-2), el conjunt dirigit per Santi Castillejo s'enfronta al primer equip de l'Espanyol. Serà el primer duel del Llagostera a l'estadi municipal de Palamós-Costa Brava com a equip de segona divisió A en un amistós improvisat que s'ha organitzat en els darrers dies. Tot i l'entitat del rival, un equip de primera divisió com l'Espanyol, el tècnic del conjunt llagosterenc continuarà provant i aplicant múltiples canvis en els esquemes tàctics. Els socis del Llagostera amb el carnet de la temporada 2014/15 tindran l'accés gratuït a la zona de gol, preferent i tribuna –els nens fins a set anys també tindran l'entrada gratuïtat–, i per al públic general el preu de les entrades a la zona de gol i preferent serà de 10 euros i a tribuna de 20.

El rival, amb quasi tot

Sergio va fer pública ahir la llista de convocats per al partit que enfrontarà avui l'Espanyol amb el Llagostera al Nou Municipal de Palamós. El tècnic blanc-i-blau s'emporta 22 jugadors –Casilla, Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Sevilla, Álex, Stuani, Sergio García, Abraham, Lanza, Clerc, David López, Javi López, Christian Alfonso, Colotto, Caicedo, Arbilla, Duarte, Eric i Joan Jordan– i descarta els nous fitxatges Álvaro i Montañés, a més a més de Fuentes, que es recupera d'una lesió.

Per l'Espanyol, aquest serà el tercer partit de pretemporada després de derrotar la selecció de la Val d'Aran (0-14) i empatar contra el Raja Casablanca (1-1).

AGENDA PLENA

El Llagostera juga avui contra l'Espanyol i demà ho farà al camp de la Jonquera

LA CONVOCATÒRIA

L'Espanyol visita Palamós amb quasi tota la primera plantilla del curs 2014/15
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)