2a divisió A

Millorant l'última acció

Sabadell. Miquel Olmo, content amb el ritme i la intensitat del seu equip en els dos primers amistosos, espera progressos en atac en el d'avui contra el Sant Andreu a la Nova Creu Alta

El Sabadell afronta avui el tercer partit de la pretemporada, el primer a la Nova Creu Alta, contra el Sant Andreu (a les 7). En els dos primers, el 0-1 contra el Manlleu a Tona i l'1-0 de dimecres contra l'Olot, el tècnic, Miquel Olmo, va quedar satisfet amb la intensitat, el ritme i la possessió de pilota del seu equip, però admet que li va faltar més determinació en atac: “Vam crear superioritats a les bandes i vam posar pilotes a l'àrea del rival, però ens va faltar eficàcia, i això vol dir que no acabem de fer bé els últims moviments. Però és normal, i per això serveix la pretemporada.” Tot i que assegura que la plantilla és curta, Olmo intenta dosificar els minuts dels seus jugadors perquè no tinguin sobrecàrregues. Eguaras, Carlos Hernández i Longás, que no van jugar a Olot per unes molèsties, podrien tenir minuts avui contra el Sant Andreu, que aquesta pretemporada ha perdut contra el Prat i ha vençut el Santfeliuenc. Per al partit d'avui només s'obrirà l'accés a la tribuna, que serà gratuït per als socis. Els que no ho són pagaran 5 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)