2a divisió A

Competeixen sense por

L'Espanyol és superior a un Llagostera combatiu que en cap moment va deixar de plantar cara

Els de Castillejo van evidenciar una falta de rodatge que els blanc-i-blaus van aprofitar al final

El Llagostera va caure derrotat per 1-2 contra l'Espanyol. El trofeu Vila de Llagostera se'n va anar a terres barcelonines gràcies a les dianes de Stuani i Mattioni en un partit dominat pel conjunt blanc-i-blau, sensiblement més fresc de cames que els llagosterencs, que avui hauran d'afrontar un nou matx al camp de la Jonquera (a les 19.00 h).

Els primers minuts de partit es podrien descriure com els característics de pretemporada. Els dos conjunts van temptejar el terreny amb molt de joc de combinació i possessions de pilota interminables. El Llagostera va disposar d'una aproximació amb cert perill en el minut 14, quan Òscar Rico va cedir la pilota a Ríos, que el doblava, aquest va centrar i Sergio León va estar a punt de rematar davant Kiko Casilla. L'Espanyol no desfigurava el seu esquema tàctic en cap moment i trenava entre línies amb molta paciència. Després de provar-ho dues vegades amb passades a l'espai, en el 23, Cristian Alfonso va xutar la pilota, que va topar amb l'esquena de Stuani i va fer inútil l'estirada de René. L'1-0 no va canviar res. Mentre l'equip dirigit per Santi Castillejo es desgastava en la pressió, a conseqüència del domini i el control de la pilota, els de Sergio González plasmaven la seva superioritat amb el talent d'Abraham, Sergio García i Stuani, lluny de la seva millor forma però mòbil per incomodar els dos centrals del Llagostera. La primera meitat va acabar amb la mateixa tendència, i és que, cap dels dos equips va inquietar els porters, que van ser dos espectadors més presenciant un joc no apte per als més dormilegues.

Falten les forces

La segona meitat va començar amb múltiples canvis en els dos bàndols. L'Espanyol va presentar un onze completament nou i el Llagostera va canviar fins a set jugadors. En el segon temps, els blanc-i-blaus també van dominar el matx, aquesta vegada amb Caicedo, amb bones accions, i Clerc, molt profund per la banda esquerra. Els de Castillejo intentaven enllaçar amb Querol i Nuha, els dos jugadors més avançats i els protagonistes de l'empat. Nuha, valent com sempre, va lluitar la pilota amb Raül Rodríguez, va aconseguir centrar i Querol va rematar amb el cap a plaer (73'). Va ser un miratge, ja que després d'un córner servit per Lanzarote, Mattioni va establir, amb el cap, l'1-2 final. La reacció era una utopia, perquè el cansament era massa evident i, fins i tot, els periquitos haurien pogut fer el tercer gol.


ESPANYOL: Kiko Casilla, Arbilla, Víctor Álvarez, Bailly, Colotto, Cristian, Álex, Abraham, Sergio García, Víctor Sánchez i Stuani. (Pau López, Mattioni, Raül Rodríguez, Salva Sevilla, Lanzarote, Clerc, David López, Javi López, Duarte, Jordan i Caicedo, 46').


LLAGOSTERA: René, Aimar, Vallho, Alcalá, Ríos, Jordi López, Robert, Pitu, Òscar Rico (Mesa, 80'), Eloy Gila i Sergio León (Ruymán, Pi, Masó, Tito, Tarradellas (Mamadou, 75'), Querol i Nuha, 46').

Hem de ser conscients de qui som. Hi haurà molts partits en què patirem com avui. Ens ha costat molt crear ocasions
No et fixes en si guanyes o perds. El gol seu ens ha fet espavilar, i em quedo amb això
Sergio González
Entrenador de l'espanyol
GOLS: 0-1 (23') Stuani. 1-1 (73') Querol. 1-2 (78') Mattioni. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: cap. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 1.200 espectadors a l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava. COMENTARI: abans de l'inici del partit, la plantilla del Llagostera va oferir el trofeu de campions de segona B a l'afició.
Fins ara hem treballat aspectes defensius i hem estat bé en la primera meitat. En la segona ha costat més, el joc ha estat més lent
Ha estat una llàstima no aguantar l'empat. Hem de treballar sobretot la sortida de la pilota
Santi Castillejo
Entrenador del Llagostera

L'estrena precipitada amb poc públic

El Llagostera va disputar el primer partit com a inquilí del Nou Municipal de Palamós. El club llagosterenc ha treballat contra rellotge durant els darrers dies de la setmana per poder tenir a punt els diversos elements gràfics a l'entrada dels vestidors, el marcador i la zona de la llotja. La posada en escena va tenir com a protagonista la pluja en forma de calamarsa, que va caure durant mitja hora abans de l'inici de l'enfrontament contra el conjunt blanc-i-blau. Segurament aquest fort ruixat va fer enrere els aficionats més dubitatius que encara havien de decidir si s'apropaven al camp per veure el matx. I és que les grades van presentar una bona imatge a la zona de tribuna, però escàs públic als gols i a preferent, on els aficionats de l'Espanyol guanyaven per golejada. La gespa de l'estadi va drenar bé la pluja, no es va formar cap bassal tot i l'aiguat i la pilota va rodar amb total normalitat. Ja amb els protagonistes en escena, la fredor no va canviar gaire tot i que la pluja va donar una treva durant els 90 minuts del trofeu Vila de Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)