2a divisió A

Pablo Machín agraeix el gest dels assenyalats

Implicació. El tècnic no dubta que Juanlu, Jandro i David Garcia faran un gran curs i relaciona la rebaixa de sou amb el compromís

El Girona va disputar dissabte el segon partit de pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, contra l'Espanyol B (0-1). Més enllà de les conclusions que es poden extreure d'un enfrontament amistós, el tècnic del Girona, Pablo Machín, va parlar per primera vegada dels jugadors que havien estat assenyalats pel club blanc-i-vermell –Juanlu, Jandro i David Garcia– i el fet que s'hagi esvaït qualsevol problema gràcies a la disposició de tots tres de rebaixar-se el sou: “No crec que ningú dubti que estan implicats, quan han fet un esforç tan gran sense tenir cap obligació de fer-lo”, comentava Machín, que insistia: “L'únic que queda és reconèixer l'esforç que han fet, sinònim que tenen moltes ganes i que estan compromesos. Segur que ho faran de manera fenomenal, per la meva part els agraeixo el gest que han tingut.”

En espera de pivots

Després d'haver superat l'entrebanc pel que fa a l'alta fitxa dels tres jugadors assenyalats, l'entrenador del Girona va analitzar l'estat actual de la plantilla de què disposa a dia d'avui: “La meva obligació és treballar amb el que tinc i treure'n el màxim rendiment. S'ha de deixar treballar la secretaria tècnica.” Machín va centrar esforços a puntualitzar una de les zones del camp que necessita més retocs en forma de noves incorporacions: “Sempre hem dit que falten peces al mig del camp per tenir més consistència, però de moment em centro en els que hi són ara, aquests tindran més avantatge respecte dels que vinguin per tot el que han treballat fins ara” sentenciava el tècnic de Sòria.

LA REACCIÓ

Segur que ho faran de manera fenomenal, per la meva part els agraeixo el gest que han tingut
Pablo Machín
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)