2a divisió A

Sumen minuts a les cames

Justos de forces. El Llagostera va empatar al camp de la Jonquera (1-1) en el segon duel que els de Castillejo disputaven en 24 hores

llagostera1

la jonquera1

El Llagostera va empatar 1-1 al camp de la Jonquera en el segon duel de pretemporada que afrontava en només 24 hores. El conjunt dirigit per Santi Castillejo va dominar l'enfrontament en diverses fases contra un rival que, tot i la seva falta de rodatge, va deixar bones sensacions a la seva afició i va poder aguantar l'empat a un gol.

Amb dos equips complets per a cada una de les parts i l'ajuda de cinc jugadors del filial –quatre van sortir en l'onze inicial–, el Llagostera es va poder avançar en el minut 7 després que Mesa aprofités un refús de Jose, que no va poder blocar un xut de Mamadou. La intensitat dels llagosterencs va disminuir amb el gol i la Jonquera ho va aprofitar per fer l'empat en la recta final de la primera meitat, gràcies a una diana d'Èric (43').

Durant la segona part, els de Castillejo van tenir ocasions per guanyar –León, Pitu i Mamadou– però els jonquerencs, fins i tot, haurien pogut vèncer al final. Mabil, però, va fallar a porteria buida en un servei de córner.

LA JONQUERA: Jose, Roger, Dani, Fageda, Aniol, Toumani, Bassols, Èric, Arjona, Molina i Teixidor. També van jugar: Xevi Donat, Mabil, Toni Güell, Maiki, Ferran, Jachi, Óscar Domínguez, Jose, Sosseh, Lobato i Jesús. LLAGOSTERA: Ratti, Masó, Ruymán, Ruben, Enric Pi; Tito, Mesa, Mamadou, Pere Espunya, Querol, Nuha. També van jugar: Aimar, Vallho, Ríos, Pitu, Robert Simón, Gila, Sergio León i Pol Mitjà. GOLS: 0-1 (7') Mesa. 1-1 (43') Èric. ÀRBITRE: Ibrahim Abdi. T.G.: cap. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors al camp de Les Forques.