2a divisió A

L'AFE, amb el Múrcia

Pressió. El sindicat diu que utilitzaran “totes les mesures legals” per evitar el descens

Més pressió cap a la LFP. El president de l'associació de futbolistes (AFE), Luis Rubiales, va ser ahir a Múrcia, on va fer una roda de premsa acompanyat pels jugadors, els tècnics i penyistes del club. Rubiales va fer una defensa contundent dels jugadors i va assegurar que utilitzaran “totes les mesures legals” perquè no baixin el Múrcia. “No podem consentir que no es tingui en compte els principals actors del futbol, que quan falten quinze dies per començar la competició no saben si els seus contractes són paper mullat, o en quina categoria jugaran.” “Creiem que hi ha d'haver un control econòmic, però just, amb uns altres temps i en què participin totes les parts”, va afegir el president del sindicat. Molts jugadors del Múrcia es van adherir al comunicat a través de les xarxes socials. Aquest vespre hi ha convocada una altra concentració d'aficionats a Múrcia.

La comissió delegada de la LFP es reuneix demà, amb la missió de ratificar –si no fa marxa enrere– la decisió del departament legal del mateix òrgan, que va anunciar que el Múrcia no compleix els requisits de ràtio exigits per continuar a segona A. L'altra incògnita és la del Racing, que ja ha recollit i aportat la documentació que ha d'acreditar que ha renegociat deutes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)