2a divisió A

El camí més recte

Un altre. Jordi Mir, fins ara coordinador del planter del Girona, farà les mateixes funcions en el Llagostera, a més d'ajudar el filial

Fa set mesos, coincidint amb l'arribada de Gerard Escoda a la secretaria tècnica del Girona, el club de Montilivi anunciava també la incorporació de Jordi Mir com a nou coordinador del planter. Com Escoda, i com altres tècnics de confiança, Mir ha tornat a Llagostera, encara que amb unes setmanes de demora respecte als altres. El fins ara coordinador del futbol de base del Girona passa a ocupar el mateix càrrec en el club llagosterenc, tot i que també tindrà responsabilitat en la preparació física del seu filial i dels equips de la base. Amb Mir, per tant, Oriol Alsina reintegra una altra persona de confiança que havia fet arribar a Montilivi. Exjugador de les categories inferiors del Llagostera, Jordi Mir va debutar amb el primer equip amb només setze anys, però després de la primera temporada a tercera divisió se'n va anar per cursar la llicenciatura de CAFE i es va integrar a l'estructura del Vila-real.

Cárcel i Síria

El Girona ha d'acabar de definir com queda ara l'organigrama tècnic. Quan va arribar Quique Cárcel a la direcció esportiva, la primera idea del club era contractar també un secretari tècnic, però va acabar deixant buit el càrrec. Per sota de Cárcel, s'hi manté Albert Síria, que s'encarrega sobretot de la confecció de la plantilla del filial i que coordinava el planter juntament amb Mir. A partir d'ara, és probable que Síria assumeixi més responsabilitat. Pendent de si hi ha algun retoc més, de moment al futbol de base hi ha Dani Villar com a coordinador del futbol 7 i, des d'una altra branca, David Hugas com a gestor del planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)