2a divisió A

El Llagostera afronta un nou test a Palamós

Al Palamós Costa Brava. Tot i que ho faran com a visitants, els blaugrana podran tornar a tastar les instal·lacions que seran casa seva

El Llagostera i el Palamós s'enfronten avui, a les 20.30 h, en un partit amistós a l'estadi municipal Palamós Costa Brava. Els dos conjunts, en plena pretemporada, aprofitaran el partit per continuar amb la posada al punt per a les seves respectives competicions, i és que els dos tècnics aplicaran múltiples canvis en les seves alineacions per equilibrar la càrrega física de cada un dels jugadors.

A casa, com a visitant

El matx també servirà perquè els jugadors llagosterencs disputin el segon partit de pretemporada al camp que serà casa seva durant la lliga. Encara que sigui com a visitant –el Palamós serà l'amfitrió de l'amistós–, acumular rodatge al Palamós Costa Brava anirà bé als futbolistes per calibrar les mesures i sumar minuts per tastar el terreny de joc, com ja van fer dissabte contra l'Espanyol (1-2). “La intenció és repartir els minuts de joc entre tots els jugadors. Que juguin una part del partit i acumulin l'esforç suficient, tenint en compte que entrem en un calendari dens d'amistosos”, analitza el tècnic del Llagostera, Santi Castillejo, que encara no podrà disposar de Jesús Imaz, a un nivell inferior de preparació que la resta de companys i, per precaució, potser optarà per donar descans a Tarradellas, que va rebre un cop al genoll durant el partit contra L'Espanyol. El navarrès podria fer debutar Moragón, que en les dues primeres setmanes de preparació ha seguit un pla específic.

Presentació del Palamós

El Palamós jugarà el segon partit de la pretemporada després de perdre en la tanda de penals en el primer, de copa Catalunya, contra el Vilassar (1-1). L'equip dirigit per Jordi Martínez està en la primera fase de preparació i acoblament dels nous futbolistes. Conscients que juguen contra un rival de categoria superior, els palamosins intentaran plantar cara i provar variants per continuar evolucionant. “No variarem cap aspecte de la nostra preparació i continuarem prioritzant el treball físic i tàctic, tot i que al davant tindrem una bona prova de toc”, explica l'entrenador del Palamós, Jordi Martínez, que dirigirà el primer partit davant la seva afició i tindrà la baixa de Bayona, tot i que podrà fer debutar Jordi Matamala, Moha i Dani Castilla, baixes contra el Vilassar. Els socis del club palamosí hauran de pagar un preu reduït de 5 euros, mentre que per al públic general l'entrada costarà 10 euros.

LES REACCIONS

No variarem la nostra preparació i seguirem prioritzant el treball físic i tàctic tot i el gran rival
Jordi Martínez
Entrenador del Palamós

JORNADA ECONÒMICA

Els socis del Palamós hauran de pagar 5 euros, mentre que els que no ho són, 10
La intenció és repartir els minuts de joc amb els jugadors. Que juguin cada un una part del partit
Santi Castillejo
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)