2a divisió A

“El resultat és una anècdota”

Pablo Machín Tècnic del Girona

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, va comparèixer en roda de premsa minuts després que el seu equip guanyés per la mínima l'Espanyol. En plena pretemporada, les conclusions sobre el resultat van ser mínimes: “Hem competit bé contra un equip de primera. És lògic que tinguem una motivació superior, però també hem fet coses molt bé. El resultat és una anècdota, la lliga serà una altra cosa. Quan ens juguem els punts hem de ser competitius i eficaços”, va analitzar Machín, que va tenir un instant per lloar l'actitud dels més joves de l'equip: “Hem estat competitius en les dues parts i estic molt satisfet dels futbolistes del planter que s'estan reivindicant i aportant coses, que és el que se'ls demana. Cap d'ells ha estat per sota del seu nivell, però no hem de perdre el nord. Som el mateix equip amb virtuts i mancances”, va manifestar el tècnic del club blanc-i-vermell.

L'entrenador va tornar a optar pel sistema habitual amb tres centrals i aquesta va ser la seva justificació: “Ho he decidit així perquè hem de corregir les dificultats del curs passat. L'equip ha estat molt ordenat, seriós i aplicat.”

Machín va reiterar que ha d'extreure el màxim rendiment de la plantilla que té en espera de l'arribada de més fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)