2a divisió A

Alberto Perea, desequilibri que arriba de primera

Reforç. El Llagostera encarrila l'arribada del manxec, que s'havia desvinculat del Rayo. El club veu molt potencial en l'extrem, de 23 anys

Un cop tancades amb un ritme frenètic nou incorporacions –l'última, la de Ríos Reina (Mirandés)–, el Llagostera va posar el fre fa tres setmanes. Li faltaven quatre peces, però les volia lligar sense pressa, prioritzant l'arribada de jugadors que li permetessin acabar de fer un salt de qualitat en la plantilla. La idea era afinar bé les apostes, i ja n'hi ha una de concretada. El club ha encarrilat el fitxatge d'Alberto Perea, un extrem que la temporada passada jugava amb el Rayo Vallecano a primera divisió. L'acord està només pendent de la firma del contracte.

Format a l'Albacete, Alberto Perea va fitxar l'estiu del 2009 per l'Atlético de Madrid, tot i que amb el primer equip només hi va jugar dos partits de copa. Al cap de dos anys, el va contractar el Rayo, amb el qual va seguir la mateixa fórmula de jugar amb el filial i aparèixer puntualment al primer equip. Fins que, la temporada passada, ja va ser jugador de ple dret de la plantilla de Paco Jémez, amb el qual va jugar vuit partits de lliga i va fer un gol. Perea ha quedat lliure, i el Llagostera se l'ha pogut endur. “Hi hem posat molta insistència. Fa un mes i mig que li anem al darrere”, explica el director esportiu, Oriol Alsina. “És un jugador cridat a ser important. Ara fa un petit pas enrere per poder tornar a fer-ne endavant, i ha apostat per nosaltres.” Alberto Perea sol actuar a la banda dreta i destaca pel desequilibri. “Té molt bon un contra un, qualitat en la conducció de pilota i profunditat”, indica el director esportiu. Un cop tancada l'arribada de l'extrem, la idea del Llagostera és fitxar un central, un pivot i un davanter centre, tot i que la polivalència d'alguns jugadors i l'aspecte econòmic podrien provocar algun matís.

“Hi hem posat molta insistència. És un jugador cridat a ser important”

Nuha serà cedit, probablement al Badalona

El Llagostera tenia pendent també definir el futur de joves com Nico Ratti i Nuha Marong, que treballen des del primer dia a les ordres de Santi Castillejo. Si no hi ha cap gir, la intenció és que Ratti formi part de la plantilla juntament amb Moragón i René –amb el filial a segona catalana, té sentit tenir tres porters al primer equip–. En canvi, els tècnics han decidit que la millor solució per a Nuha és una cessió a segona B. L'heroi de l'ascens té 21 anys i, després de debutar a segona B (va acumular poc més de 500 minuts en 18 participacions en la lliga), li convé tenir molta continuïtat per mantenir la seva projecció, cosa que s'entreveuria molt complicada a segona A. Diversos equips s'han interessat pel davanter selvatà, i el més probable és que sigui el Badalona qui l'acabi incorporant com a cedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)