2a divisió A

La LFP dictarà sentència

Avui, confirmació. En principi, la comissió delegada ha d'oficialitzar la inscripció del Racing i el descens administratiu del Múrcia

La LFP, amb Javier Tebas al capdavant, fa una setmana que rep pressió de diversos estaments que intenten evitar el descens administratiu del Múrcia, després d'haver anunciat divendres que el club no compleix les ràtios exigides per la lliga. L'últim capítol d'aquestes protestes es va viure ahir a Múrcia, on els aficionats es van tornar a manifestar –ja ho van fer dijous passat–, aquesta vegada acompanyats de tota la plantilla del primer equip. D'altra banda, segons van informar els mateixos jugadors, una representació de la plantilla també serà present avui al migdia a Madrid, on Tebas anunciarà en una roda de premsa quina decisió ha pres la comissió delegada.

Tot i la persistència de l'afició i el club, que els últims dies ha rebut el suport de les institucions provincials i de l'associació de futbolistes (AFE), ja fa dies que tot indica que el club ja està sentenciat i que res no pot evitar el descens administratiu, que podria suposar la posterior desaparició de l'entitat. Si finalment la decisió de la LFP és fer els ulls grossos per inscriure el club murcià a segona divisió A, marcarà un precedent força perillós, i serà difícil d'argumentar per a Tebas, ja que els dos últims anys s'ha mostrat molt insistent amb els requisits econòmics, i fa tan sols dues setmanes va dir que “qui no compleix, no juga”.

Calma a Santander

Els aficionats del Racing respiren tranquils i esperen ser inscrits avui en la categoria de plata, ja que, segons ha informat el club, la comissió de control econòmic de la LFP ha donat el vistiplau a la seva continuïtat, i només falta la ratificació d'avui de la comissió delegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)