2a divisió A

S'atipen de fer gols

El Llagostera és molt superior al Palamós i l'atropella en un duel amb ben poca història

El conjunt de Castillejo va fer la feina en la primera meitat (0-4) i va abaixar la intensitat en la segona, que va perdre interès

LLAGOSTERa5


PALAMÓS0


El Llagostera no va trobar rival en el Palamós, que va haver d'aixecar la bandera ben aviat i va patir moltíssim la intensitat del conjunt del Gironès durant la primera meitat. El duel entre els dos equips que compartiran el Nou Municipal de Palamós Costa Brava aquesta temporada va tenir ben poca història, perquè va quedar més que resolt en un primer acte de claríssima superioritat llagosterenca.

El conjunt de Santi Castillejo no va tardar gens a reflectir al terreny de joc les dues categories de diferència respecte al Palamós. Ben posat, el Llagostera no patia gens en defensa. El Palamós, de fet, va trigar 23 minuts a aproximar-se a l'àrea visitant. Res a veure amb l'altra, on els palamosins van anar de bòlit. Amb molta mobilitat de Querol i Nuha al davant i amb arribades constants per les bandes, sobretot de Robert Simón a la dreta, el Llagostera va fer molt de mal. I per si no patís prou, el conjunt de Jordi Martínez va veure com se li lesionava el central Toni Calvo (5'). El seu substitut, Toni Rodríguez, també va caure lesionat, i va haver de cedir el lloc a Adri Garcia (27'). Nuha va marcar el 0-1 en connectar de cap un córner executat per Pitu (6'). Abans del 0-2, hi va haver una ocasió clara de Robert Simón, que no va saber definir (18'), i una genialitat que va intentar Pitu i que va sortir fregant l'escaire (23'). De seguida, va arribar el segon, amb una centrada de Simon que Querol va rematar a la xarxa. Amb els locals passant-ho molt malament, un penal clar de Matamala a Querol va significar el 0-3, de Pitu (33'). I sense temps per pair-ho, Nuha va aprofitar una passada en profunditat, va arribar sol davant Castilla i va fer el 0-4.

La segona meitat va començar amb un altre penal a l'àrea local, comès per Javi Morales a Querol. Jordi López va marcar el cinquè (47') i el partit amenaçava de convertir-se en un suplici per als palamosins. El Llagostera, però, va abaixar uns quants graus la intensitat amb què havia jugat abans del descans. Amb l'habitual carrusel de canvis de tots dos entrenadors –tant Jordi Martínez com Santi Castillejo els van fer de manera esglaonada–, la segona meitat no va tenir ni continuïtat ni intensitat, i va perdre molt d'interès. Sense la pressió dels llagosterencs, el Palamós fins i tot es va permetre el luxe de tenir fases de més possessió de pilota, tot i que gairebé sempre al seu propi camp. De fet, el conjunt local no va crear perill davant la porteria defensada durant la segona meitat per René. A l'altra àrea, Óscar Rico va provar una falta que va sortir per damunt del travesser. Amb ben poc ritme, la segona meitat es va anar consumint sense sobresalts.

PALAMÓS: Dani Castilla, Elies, Javi Calvo, Javi Morales, Moha, Matamala, Del Moral, Amós Gasca, Àxel, Manga i Marc Medina. (Jairo, Marc Guilana, Adri, Gerard Herrera, Jose Flores, Toni Rodríguez, Jordi Frigola i Subi). LLAGOSTERA: Ratti, Masó, Alcalá, Ruyman, Enric Pi, Tito, Pitu, Robert Simón, Ríos, Querol i Nuha. (René, Aimar, Vallho, Jordi López, Sergio León, Eloy Gila, Óscar Rico, Mesa i Mamadou). GOLS: 0-1 (6') Nuha. 0-2 (24') Querol. 0-3 (33') Pitu, de penal. 0-4 (36') Nuha. 0-5 (47') Jordi López, de penal. ÀRBITRE: Rubén Mancera. T.G.: Del Moral i Guilana, del Palamós. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.

Alsina: “És inviable jugar tantes eliminatòries”

El Llagostera visitarà dissabte el Girona, i per diumenge té programat un amistós a Tordera i el duel de copa Catalunya al camp del Figueres. El club ha decidit enviar el filial a Vilatenim. “Ens vam inscriure a la copa Catalunya i pensàvem que ho faríem com a equip de segona A, en les últimes eliminatòries. Jugar des del principi, com fèiem altres anys, no ho podem assumir. Estem preparant una competició molt dura i llarga i tenim una plantilla curta”, argumenta Oriol Alsina. “No estem molestos amb la federació, però no comptàvem haver de començar tan aviat. És inviable jugar tantes eliminatòries. A més, fa un any que tenim assumit el compromís amb el Tordera”, sentencia el director esportiu.

Presentació accidentada

El Palamós va fer coincidir el partit amb la presentació oficial davant la seva afició, però a l'hora de la veritat no hi va haver ni parlaments. Amb molt poc públic, tant el club com l'Ajuntament van acordar anul·lar els parlaments del president, Joan Pau Pérez, i de l'alcaldessa, Teresa Ferrés. La presentació va ser molt accidentada, perquè quan la plantilla del Palamós es feia la fotografia de grup, els dos bancs van cedir, i els jugadors van caure a terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)