2a divisió A

Satisfets amb la captació d'abonats

La xifra. El Girona anuncia que ha fet 4.000 abonaments, una quantitat superior a fa un any

El Girona va anunciar ahir que havia assolit la xifra de 4.000 abonats. Els aficionats s'han anat engrescant, i la disputa del partit de dimarts contra l'Espanyol –de franc per als que ja havien retirat l'abonament– va ser un bon impuls. “S'està agafant una dinàmica positiva. I el joc de l'equip també hi ajuda”, comenta el vicepresident, Patxi Otamendi. “La gent s'ha anat animant, i 4.000 abonats és una bona quantitat. És superior al nombre d'abonats de fa un any”, assegura Otamendi. “Encara queden quinze dies per començar la lliga i, personalment, crec que hi podríem arribar amb uns 4.500 abonats”, afegeix el vicepresident.

Volen ampliar el marge de la LFP

El Girona necessita acabar de reforçar la plantilla, especialment la posició de mig centre. Un dels obstacles és la limitació econòmica, i el club està treballant perquè la LFP li obri una mica més l'aixeta perquè Cárcel tingui marge per fitxar. Ja va passar d'un saldo d'1,8 milions d'euros a 2 milions, i ara la intenció és poder-lo incrementar una mica més. “Sempre, però, amb uns números que puguem afrontar. Hem de ser molt realistes”, assegura Otamendi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)