2a divisió A

El Girona es podrà entrenar al camp del GEiEG

Un problema menys. L'acord entre les dues entitats esportives permetrà al club blanc-i-vermell gaudir de més instal·lacions

El Girona i el GEiEG van signar ahir un conveni de col·laboració pel qual el primer equip del club blanc-i-vermell es podrà entrenar al camp de gespa de l'estadi d'atletisme que el GEiEG té a Palau. A més, la col·laboració permetrà que els equips de futbol femení del Girona s'entrenin en un camp de gespa artificial, a les mateixes instal·lacions, dues vegades a la setmana. Amb aquest acord, l'equip dirigit per Pablo Machín esvaeix un problema per la falta de disponibilitat de camps d'entrenament de gespa natural a la zona. El conjunt gironí havia d'anar alguna vegada a Navata per entrenar-se en condicions ja que l'acord entre el Palafrugell i el Llagostera li havia tancat les portes per a la utilització de les instal·lacions del camp municipal Josep Pla i Arbonès.

Concretat un altre amistós

El Girona va tancar un altre amistós per al dissabte 16 d'agost. Just quan només faltarà una setmana per a l'inici de la lliga, els de Machín jugaran a Montilivi contra el València Mestalla (a les 20 h). Els abonats del Girona tindran l'entrada gratuïta –els abonats del gol es reubicaran a preferent– i els no abonats hauran de pagar 5 euros a preferent i 10 a tribuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)