2a divisió A

Alberto Perea, presentat

Llagostera. L'extrem dretà ja es va exercitar ahir amb la resta dels seus companys al municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell

El Llagostera va presentar ahir al matí el seu flamant fitxatge, Alberto Perea, procedent del Rayo Vallecano. L'extrem dretà ja es va entrenar amb els seus companys al municipal Josep Pla i Arbonès a les ordres de Santi Castillejo, minuts abans de la seva presentació en societat. “Vinc amb moltes ganes de jugar. M'han rebut molt bé i ja estic com a casa. El projecte és ambiciós i per això vaig decidir-me pel Llagostera. Ja tinc ganes de debutar a Las Palmas”, deia Alberto Perea, que, conscient que arriba de primera divisió, haurà de demostrar la seva vàlua. “Faig un pas enrere, de primera a segona, però vull tenir èxits personals i col·lectius”, hi afegia Perea.

El director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, va donar la benvinguda a Perea. “Li agraïm l'aposta esportiva que ha fet per nosaltres, ja que econòmicament hi teníem poc a fer”, explicava Alsina, que continua treballant en la planificació de la plantilla.

LES REACCIONS

Faig un pas enrere, de primera a segona, però vull tenir èxits personals i col·lectius
Alberto Perea
Jugador del Llagostera
Li agraïm l'aposta esportiva que ha fet per nosaltres, ja que econòmicament hi teníem poc a fer
Oriol Alsina
Dir. esportiu del Llagostera

Nuha Marong, cedit una temporada al Sant Andreu

L'heroi de l'ascens del Llagostera a segona A, gràcies al seu gol en el primer minut de la pròrroga del partit de tornada de l'eliminatòria decisiva contra el Nàstic, Nuha Marong, jugarà cedit la temporada que ve al Sant Andreu, en el grup tercer de la segona B. El davanter continuarà sent propietat del Llagostera, club que li ha buscat la millor opció per continuar evolucionant com a futbolista i gaudir així dels minuts necessaris que, amb el conjunt llagosterenc a la segona A, no hauria tingut. Nuha ja va debutar amb el seu nou equip ahir en el Torneig d'Històrics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)