2a divisió A

La millor cara del Sabadell

Pretemporada. L'equip arlequinat torna a obtenir una victòria i deixa bones sensacions de cara a porteria sense encaixar gols, gràcies a la gran actuació de De Navas entre els pals

vila-real b0

sabadell3

El Sabadell, que ahir va presentar la indumentària per aquesta temporada davant l'afició, es va mostrar superior al filial del Vila-real i va confirmar que la falta de gol dels primers partits ja està oblidada. Els arlequinats, que van jugar amb els nouvinguts Aridai i Riau com a extrems i amb Tamudo de punta, van generar moltes ocasions i només gràcies a Bañuz i als pals, els groguets no se'n van anar amb una golejada més àmplia.

De fet, l'equip també es va mostrar molt ferm en defensa i va aconseguir mantenir la porteria a zero, com ja ho va fer dimecres contra el Nàstic. En aquest sentit, Hervàs va destacar que la intenció de l'equip és créixer “des de la defensa”. El mèrit, en part, també va ser de De Navas, que amb grans intervencions va demostrar les ganes de competir per la porteria amb Nauzet.

En la primera meitat, Aridai i Tamudo van estar molt actius en atac, però va ser Riau qui va inaugurar el marcador, després d'una centrada d'Aridai passada la mitja hora de joc, i es va estrenar com a golejador del club arlequinat. Abans del descans el Sabadell va reclamar un penal però el col·legiat Calderiña Pavón no el va xiular.

La segona part va ser pràcticament calcada a la primera, amb una gran actuació dels dos porters. Tot i això, el Sabadell va ampliar el resultat al minut 60' quan Sotan, desprès d'una bona assistència de Cristian, va definir amb sang freda davant Bañuz i va fer el 2-0. Ernest, a l'últim minut, va ser qui va aconseguir fer el 3-0 definitiu desprès d'una passada de Collantes. El tècnic, Miquel Olmo, va considerar que l'equip havia tingut “molt bons moments en el joc d'atac”.

SABADELL: De Navas, Cristian (Estellés, 72'), K. Olivas (Agus, 72'), Carlos (Crespí, 45'), Espasandín (Sandro, 65'), Riau (Canario, 78'), Eguaras (Oriol, 78'), Longás (Sotan, 45'), Hervás (David Jiménez, 65'), Aridai (Collantes, 45') i Tamudo (Ernest, 72'). VILA-REAL B: Bañuz, Felipe, Galas, J. Ramírez, Tano, Marc Mateu, Aleix, Antón, Fran Sol, Pablo i José Naranjo. GOLS: 1-0 (35') Riau, 2-0 (60') Sotan, 3-0 (89') Ernest. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: cap. T.V.: cap. PÚBLIC: 500 espectadors.