Territorial

L'Ascó, el primer de passar

Copa Catalunya. El Reus va dominar el primer partit de la segona eliminatòria, però va perdonar i l'Ascó es va imposar després d'un gol de Genís en els minuts finals del partit

reus 1

ascó2

L'Ascó va sorprendre ahir el Reus, que es presentava com a favorit, en una segona part que va tenir en el jugador local Genís el gran protagonista, ja que va marcar els dos gols i va donar a l'Ascó el pas a la tercera eliminatòria amb un gol en el minut 86.

El Reus, després d'un primer quart d'hora molt igualat i sense possibilitats, va dominar la primera part de manera clara, i va tenir la majoria d'ocasions, però es va topar amb el porter local Chiné i amb el pal, que va refusar un xut de Guedes en el 16'. Tot i el domini visitant, l'Ascó ja va avisar just abans d'arribar al descans, amb una rematada de cap de Roca que es va estavellar al pal.

La segona part va seguir la mateixa tònica, però Genís, que havia entrat en el descans, no va perdonar i va superar el porter reusenc Francis amb un xut creuat quan feia una hora de l'inici del joc. El Reus va empatar deu minuts després amb un gol de Masqué, que va culminar una bona jugada d'equip. Però en el 86' va tornar a aparèixer Genís, per marcar el seu segon gol i sentenciar l'eliminatòria.

L'Ascó haurà de jugar la següent eliminatòria al camp del guanyador del partit Europa-Castelldefels, que es jugarà demà, conjuntament amb la resta de partits d'aparellaments d'aquesta tanda.

Cerdanyola
exempt *En la següent eliminatòria: Guanyador 3 - Guanyador 1 Guanyador 5 - Guanyador 2 Guanyador 6 - Guanyador 4 Guanyador 7 - Cerdanyola
ASCÓ: Chiné, Gabernet, Socias, Giribet, Taranilla, Edu Vives, Roca, Cristino, Munta, Galceran i Virgili. (Del Moral, Godia, Sergi Fuertes, Genís Soldevila, Torres, Roigé i Ripoll.) REUS: Francis, Cassana, Marín, Olmo, Moyano, Jaume Delgado, Fran, Álex Colorado, Sellarés, Masqué i Guedes. (Marcos Hernández, Muneta i Jorge Giménez.) GOLS: 1-0 (61') Genís, 1-1 (71') Masqué i 2-1 (86') Genís. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: Cap. T.V.: Cap.p