2a divisió A

La tensió, més endavant

L'anècdota. El Girona i el Llagostera van enfrontar-se en un duel amb poca intensitat que va acabar amb una baralla dialèctica amb Alsina de protagonista

Tot i que era evident que hi havia més al·licients en aquest amistós que en molts altres, el Girona i el Llagostera van deixar de banda la rivalitat creixent, sobretot en els darrers mesos, i van disputar un partit d'allò més tranquil. Sense tensió damunt el terreny de joc i amb fredor a les grades, pel que fa a la rebuda de l'exdirector esportiu del Girona i ara del Llagostera, Oriol Alsina, a poc a poc els focus d'atenció es van anar esvaint.

El personatge de la tarda va ser un aficionat del Llagostera que, megàfon en mà, no parava de cridar “Llagostera! Llagostera!”, tot provocant els xiulets i la reacció contrària de tots els aficionats del Girona, que el convidaven a callar i, fins i tot, el més nerviós, exclamava: “A segona B!”. Tot i que a l'inici de l'enfrontament l'aficionat llagosterenc es feia pesat per als presents, amb el desenvolupament del matx l'apatia es va anar instal·lant entre els assistents, ahir 1.523, a l'estadi.

Al descans, el Girona va fer un reconeixement a l'empresari de la Costa Brava Jordi Comas, tristament desaparegut el novembre de l'any 2012 i molt arrelat i vinculat als dos representants gironins de segona A. El club blanc-i-vermell va anunciar, a més, un conveni de col·laboració amb l'associació que porta el nom de l'expresident de la FOEG.

Els canvis al descans tampoc van ajudar que el clima augmentés, mentre que l'home del megàfon aprofitava les pauses del joc i les estones de silenci per continuar les cantarelles, només interrompudes si un dels dos equips s'aproximava amb cert perill a l'àrea rival. Al final, el penal a favor del Girona va fer augmentar una mica la temperatura de l'entorn i, fins i tot, Alsina va respondre amb un insult un grup reduït d'aficionats que l'havien estat increpant des de tribuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)