2a divisió A

“Ha estat un partit amb molta igualtat”

Santi Castillejo Entrenador del Llagostera

Seriós, com de costum, Santi Castillejo va aparèixer a la sala de premsa per respondre les preguntes pertinents. Sense donar gaire importància al resultat final, Castillejo va valorar en positiu el matx dels seus homes. “Ha estat un partit típic de pretemporada però amb força ritme i molta igualtat. En la segona meitat s'han igualat molt més les coses però fins i tot hem tingut bones i clares ocasions per avançar-nos en el marcador”, va analitzar Santi Castillejo. Respecte a les variants tàctiques que havia aplicat i el canvi de posicions d'alguns dels seus homes va explicar: “Volíem veure Ruymán de lateral. Tot i que li ha costat al començament ha anat a més. Sabíem que ens exigirien molt.”

El tècnic va valorar en positiu els primers minuts de Perea amb el Llagostera: “Ha estat per fer content al noi, que feia molt que no jugava, i ha aportat coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)