2a divisió A

Toca buscar-se la vida

2a divisió A. Dorca, Toribio i Jose, els tres gironins del Múrcia, s'hauran de moure de pressa per trobar nou destí després de la clatellada del descens. El Múrcia esgota les últimes opcions als jutjats

Al Múrcia, l'esperança de ser perdonat a última hora i quedar-se a la categoria de plata és pràcticament nul·la. La setmana passada la comissió delegada de la LFP va confirmar el descens administratiu del club murcià a 2a B a causa dels deutes –13 milions d'euros només a Hisenda–, i fa pocs dies el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va denegar la sol·licitud de mesures cautelars presentat pel club pimentonero. Així doncs, al Múrcia només el pot salvar un miracle d'última hora als jutjats –el club que presideix Jesús Samper està esgotant les seves últimes opcions a Madrid.

Tot i així, els jugadors de l'equip murcià es continuen entrenant en espera de tenir una reunió amb Samper entre avui i demà que els aclareixi el futur. Entre ells hi ha tres gironins, Albert Dorca, Daniel Toribio i Jose Martínez, que els toca viure una situació gens agradable a menys de dues setmanes per començar la lliga. “És un moment complicat per a tots. Tinc diverses ofertes, però esperaré a veure què passa per prendre una decisió”, diu Toribio, que com molts dels seus companys té una clàusula al contracte que l'alliberaria en cas de descens. Per la seva banda, ni Dorca –el Saragossa li hauria fet arribar una bona proposta– ni Jose van voler fer declaracions. Mentrestant, el Múrcia manté l'amistós previst per demà contra l'Alcoià a El Collao.

DIES CLAU

Entre avui i demà se celebrarà una reunió entre el president Samper i els jugadors que ha de ser decisiva

COM SI RES

El Múrcia no varia la preparació de pretemporada i manté el partit amistós de demà contra l'Alcoià

EL FUTUR, A PLATA?

Dorca té un peu i mig al Saragossa, mentre que Jose i Toribio, amb ofertes, encara no s'han definit

Juanto Ortuño, un altre cop en mans del Vila-real

Un altre dels jugadors que hauran de buscar nou equip si es confirma el descens administratiu del Múrcia és Juanto Ortuño, fitxat aquest estiu del Vila-real B (segona B). Si el conjunt murcià no continués a la categoria de plata, el davanter, germà d'Alfredo –ex-Girona, ara al Granada, de primera divisió–, tornarà a ser propietat del club groguet, que amb tota probabilitat li buscaria nova destinació. “Ara mateix no tinc res fet amb ningú i tots aquests temes els porta el meu representant. Vull esperar que es resolguin els esdeveniments amb el Múrcia, però si no sí que s'hauria de tractar amb el Vila-real”, diu Juanto, que no va voler confirmar l'interès dels seus nous pretendents, entre els quals hi ha el Llagostera, amb Oriol Alsina al capdavant de les operacions. Tot i la cautela del petit dels Ortuño, la seva marxa del Múrcia és pràcticament una realitat, i de fet ahir el jugador ja no es va entrenar amb l'equip i el club murcià l'ha tret del seu web.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)