2a divisió A

Jesús Imaz no vol perdre ni un minut més

Llagostera. Superades les molèsties físiques, el davanter va poder debutar amb el seu nou equip

El Llagostera va buidant la infermeria de mica en mica i a Gavà van començar a tenir minuts tant el porter Moragón –que arrossegava molèsties al pubis des de finals de la temporada passada– com Jesús Imaz, que encara no s'havia pogut posar la samarreta llagosterenca. El davanter lleidatà no ho ha tingut gens fàcil des que va arribar a terres gironines, però això no l'ha desanimat gens ni mica: “Al principi va ser complicat. Arribo a un equip nou, on conec poca gent, i em lesiono en els primers entrenaments”, recorda Imaz. Aquest contratemps l'ha carregat de motivació i un cop superades les molèsties físiques, a Gavà va començar a mostrar les seves qualitats, deixant clar que Castillejo no ho tindrà gens fàcil per escollir els atacants: “Tenia clar que m'havia de guanyar el lloc des del primer dia i no ho he pogut fer. Ara, amb el temps i les oportunitats que tingui sobre el terreny de joc intentaré demostrar què puc aportar a l'equip”, afirma el jugador.

Imaz confirma que ell també va notar les bones sensacions que va poder transmetre en el seu primer partit amb el Llagostera a la Bòbila contra el Gavà: “Em vaig trobar molt bé. Tenia moltes ganes de disputar minuts amb la resta de l'equip, de començar a competir, i les sensacions van ser positives.”

Un recurs més en atac

Imaz afegeix més competència a una nòmina prou extensa de davanters que també destaquen per la seva polivalència. En el cas del de la terra ferma, la seva posició natural és la mitja punta: “Potser és la posició en què em sento més còmode, però al Lleida, les últimes temporades he jugat a la banda. Allà a on em posin intento complir”, diu el futbolista, que haurà de competir amb Sergio León, Querol i Eloy Gila per una de les dues posicions més avançades: “La competència sempre és bona. Si n'hi ha poca, es pot generar relaxació, i nosaltres ara tenim molt clar que hem de competir entre nosaltres i mostrar la nostra millor versió; segur que això serà positiu”, remarca.

Només queda Barnils

Moragón també va disposar dels primers minuts en un partit després d'acabar el tractament per evitar que les molèsties al pubis anessin a més. Amb la tornada al grup d'Imaz i del porter manacorí, l'únic jugador que encara no està a disposició de Santi Castillejo és Roger Barnils. El jove migcampista pateix un esquinç al lateral intern del genoll esquerre des de fa dues setmanes. Tot i que serà complicat, Barnils treballa amb l'objectiu d'estar a punt per al començament de la lliga.

EL PROTAGONISTA

Arribar a un equip nou, on m'havia de guanyar un lloc, i lesionar-me va ser un cop dur. Ara, vull demostrar què puc fer al camp”
Tenia ganes de disputar minuts amb la resta de l'equip. Les sensacions van ser força bones
Jesús Imaz
càrrec

Alsina, pendent de Juanto i amb molts fronts oberts

A Llagostera també segueixen molt de prop el desenllaç de l'afer Múrcia, ja que el club té molt interès en el davanter Juanto Ortuño: “Ara mateix la pilota en aquesta negociació és a la seva teulada. A nosaltres ens interessa molt i així li ho hem comunicat, però depèn de molts factors: ha de voler venir, ha de solucionar el contracte amb el Múrcia i si rescindeix allà també s'haurà d'entendre amb el Vila-real”, va explicar Oriol Alsina. El director esportiu treballa a marxes forçades per reforçar les tres posicions que li falten, però assegura que està sent molt difícil concretar coses. A banda de l'interès per Juanto, Alsina també ha rescatat de l'agenda el telèfon de Juanjo, ara al Tenerife, i per qui es va interessar el gener passat per reforçar el Girona: “És un perfil diferent del de Juanto i tampoc serien incompatibles. Juanjo és molt més corpulent, molt més un davanter de referència”, explica. Precisament el Llagostera no té ara mateix un atacant d'aquesta mena, ja que León, Querol i Imaz són molt més menuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)