2a divisió A

El pressupost de l'equip serà de 3.190.900 euros

Llagostera. En una nova assemblea de socis plàcida, el club blaugrana va aprovar les bases per entrar de ple en el món professional

Tot i confirmar fa poc menys de dos mesos que el Llagostera competiria en el futbol professional, el club presidit per Isabel Tarragó continua amb el tarannà familiar. Així es va fer palès en la primera assemblea ordinària de l'entitat des que el primer equip és integrant de la LFP. A la biblioteca Julià Cutiller de la població es van aplegar una seixantena de socis per tal d'aprovar diversos punts de l'ordre del dia molt importants de cara al futur immediat de l'entitat.

Després de tancar la carpeta de l'exercici anterior, la directiva llagosterenca va desgranar diverses informacions clau per competir a segona A. El punt que aixecava més interès en l'ordre del dia era el sisè, en què es va aprovar la concessió d'un crèdit per valor de 500.000 euros i es va explicar el procés per transformar-se en SAE. Segons va explicar la presidenta, Isabel Tarragó, el club encara està en espera que la LFP li comuniqui quin import ha de cobrir, però el més probable és que no sigui gaire superior als dos milions d'euros. Per tractar aquest tema, es convocarà una assemblea extraordinària quan es conegui l'import amb exactitud. Durant l'acte també es va comunicar que el pressupost per al primer equip és de 3.190.900 euros, mentre que per al futbol base la quantitat que s'hi destinarà són 82.000 euros.

La directiva creix

La junta directiva va tenir dues baixes –Mercè Amargant i Jordi Rissech– i fins a set nou directius van ser ratificats: Joan Mestres, l'exjugador Marc Plaja, Josep Esteba, Yolanda Majó, Francesc Vilanova, Josep Viñas i el director general de City Lift (patrocinador principal del club), Cayetano Pérez. Així doncs, ara mateix la directiva llagosterenca està formada per un total de dinou membres, encapçalats per la presidenta Tarragó.

FALTA L'IMPORT

Es convocarà una assemblea extraordinària quan s'iniciï el tràmit per a la SAE

LA XIFRA

19
membres
formen la nova directiva del club després de l'entrada de set nous directius a Llagostera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)