2a divisió A

DAVID QUEROL

DAVANTER DEL LLAGOSTERA

“El fet que el tècnic sàpiga què vol de mi és clau”

L'atacant, que va coincidir amb Santi Castillejo al Reus, està oferint un magnífic rendiment aquesta pretemporada

“Em sorprèn que n'hagi fet tants. Espero mantenir-ho a la lliga”

Entre les moltes incorporacions del Llagostera, David Querol (Reus, 25/02/1989) ha cridat l'atenció dels seus nous aficionats per la gran aportació golejadora durant aquesta pretemporada. Amb set dianes, el polivalent atacant està agafant confiança per afrontar amb les màximes garanties un gran repte com és el de fer el salt i debutar en el món del futbol professional.

Amb l'inici de la lliga a prop, quines sensacions té l'equip?
Les sensacions són molt bones. Estem agafant confiança amb els partits que anem fent, les coses surten prou bé i els resultats també ens acompanyen, encara que juguem amistosos, i això també ens reforça de cara a aquest inici de lliga. Hem d'acabar de polir detalls; per exemple, amb l'amistós contra el Barça B, i després ja ens centrarem en el primer rival i el primer partit de la lliga.
A l'equip hi moltes cares noves. Costarà entendre's?
Crec que encara falten detalls per acabar-nos d'entendre del tot bé, però estem molt a l'inici. També crec que falten un parell o tres de fitxatges que també s'hauran d'adaptar ràpid. Amb l'equip i amb els companys, però, ens entenem prou bé al camp, i l'ambient també és molt positiu, tot i ser molts nous. Que hi ha un bon ambient sempre s'agraeix molt al vestidor.
Està sent dels protagonistes de la pretemporada. El fet de conèixer bé el tècnic està ajudant que es vegi una bona versió de Querol tan ràpid?
Sí, és clar que hi ajuda. El fet que tu sàpigues què vol l'entrenador i que també el tècnic sàpiga com et pot fer tenir més rendiment és clau per poder fer bons partits. Entenc força ràpid les seves ordres i m'està permetent agafar confiança. Igual que conec força l'entrenador, crec que també és important que amb jugadors com León també ens entenguem i sabem com juguem des de fa temps.
De cara a gol també està tenint molt d'encert. Li sorprèn?
La veritat és sí que em sorprèn. La pretemporada passada només vaig fer un gol, fa dues tan sols dos i aquesta és de llarg la que més n'estic fent. Espero que a la lliga continuï aquesta ratxa i que no es trenqui.
Es va destacar de vostè que pot jugar en qualsevol lloc d'atac, però en quin es queda?
A mi sempre m'ha agradat força ser el davanter centre, però l'entrenador té molt clar que em pot posar a la banda i també a la mitja punta. Al Reus, amb Castillejo, jugava a la banda, i al Nàstic també. El que vull és jugar.
A davant ja hi ha força efectius i tot sembla que n'ha d'arribar algun més. La competència serà dura...
Com més n'hi hagi, millor. Si tots ens hem de guanyar el lloc voldrà dir que haurem d'entrenar a un alt nivell i això segur que farà augmentar el rendiment de l'equip.
Com afronta el salt a la 2a A i al futbol professional?
Amb molta il·lusió, la veritat és que sí. Serà el primer cop que jugo com a professional i estic molt motivat. Arribo a la 2a divisió A amb la il·lusió d'un nen i ja tinc ganes de començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)