2a divisió FEF

El torn de la tercera eliminatòria

Copa Catalunya. Els vuit conjunts de segona divisió B i tercera que continuen vius en la competició es juguen aquesta tarda una plaça a la següent eliminatòria, en què ja entraran en escena els equips catalans de segona A

Queda tan sols una setmana perquè la lliga comenci a segona B i a tercera, i els equips catalans continuen testant el seu nivell. La millor prova, això sí, és una competició oficial com la copa Catalunya, que es disputa per tercer cap de setmana consecutiu. El llistó va pujant i aquesta tarda hi ha una ració quàdruple de partits. El primer, enfrontarà dos dels grans candidats a jugar el play-off d'ascens a segona B la temporada que ve: l'Europa i l'Ascó es veuen les cares al municipal de Santa Coloma (19.00 h). Els graciencs arriben a la cita després d'haver eliminat el Castelldefels en la segona eliminatòria, mentre que els de la Ribera d'Ebre tenen la moral ben alta, ja que van superar el Reus.

Mitja hora després (19.30 h), al camp del Pomar, hi haurà una cita que es repetirà durant aquest curs a segona B: el Badalona rebrà la visita de l'Olot, que té a les seves files exjugadors escapulats com Sergio Maestre i Enric Gallego. A la mateixa hora, a la Bòbila, el Gavà s'enfrontarà amb el Prat, mentre que a les vuit del vespre, el Figueres rebrà la visita del Cerdanyola a Vilatenim. Els de l'Alt Empordà es volen treure l'espina de l'última derrota contra el Roses (1-0), que milita a segona catalana. Els quatre equips vencedors sabran quins són els seus rivals en un sorteig en què ja entraran en escena els conjunts que juguen a segona divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)