2a divisió A

Reunió clau a Madrid

2a divisió A. La LFP ha convocat avui tots els presidents dels clubs de la categoria per intentar desencallar la situació de l'inici de lliga

Després d'ajornar l'inici de lliga previst per al proper cap de setmana per culpa del problema amb el Múrcia, la LFP té previstes per a avui diverses reunions que haurien de desencallar una situació que, a hores d'ara, és alarmant.

Primer, la comissió delegada de la LFP es reunirà a dos quarts de deu del matí per prendre una decisió sobre el full de ruta que cal seguir. Tot indica que l'organisme presidit per Javier Tebas continuarà en la seva posició de no inscriure el Múrcia, tot i la sentència del jutjat mercantil que l'obliga a fer-ho. Tot seguit, hi haurà una altra reunió amb els presidents de tots els clubs de la segona divisió A, que hauran de ratificar, o no, la decisió presa instants abans per la Lliga. Pel que fa als dos equips gironins de la categoria, la presidenta Isabel Tarragó hi anirà en representació del Llagostera, mentre el Girona, amb el president Francesc Rebled de viatge, ha delegat el vot al Numància. La teoria diu que els clubs, que no volen demorar més l'inici de lliga i que aposten per una lliga de 22 equips, faran costat a la LFP.

“Estem a l'expectativa del que ens proposen. El millor és no ampliar el nombre d'equips”, afirma Tarragó, en unes paraules molt semblants a les del seu homòleg al Girona: “Crec que tots estarem d'acord amb la Lliga; si s'inscriu el Múrcia es crearà un mal precedent.” Finalment, la LFP podria tenir una tercera reunió a la tarda amb la RFEF.

LES REACCIONS

Anem a Madrid a l'expectativa del que ens proposen. El millor és una lliga de 22 equips
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera

REPRESENTANTS

Crec que tots estarem d'acord amb la lliga, si s'inscriu el Múrcia es crearà un mal precedent
Francesc Rebled
president del girona
Tarragó assistirà a la reunió i Rebled, de viatge, delegarà el vot al Numància
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)