3a divisió FEF

L'Europa, en els penals

Copa Catalunya. El conjunt escapulat empata contra l'Ascó en un duel equilibrat, però el seu encert des dels onze metres va decidir

ASCÓ1 (3)


EUROPA1 (4)


L'Europa es va classificar per als quarts de final després d'imposar-se a l'Ascó des dels onze metres, ja que el partit va acabar amb taules i es va decidir en la tanda de penals. En el moment decisiu, Edu Vives i Del Moral no van estar encertats i van permetre al conjunt escapulat, més precís, classificar-se.

El duel va ser força igualat, tot i que d'entrada els locals van acaparar les millors ocasions. Així, després d'avisar mitjançant Camacho i Guzmán, van obrir la llauna en el minut 22. Va ser gràcies a una acció de murri de Javi Lara, que va servir ràpid una falta i va passar la pilota a Ignacio, assistent en el gol de Camacho.

L'Ascó va buscar la reacció i l'empat va arribar en una segona part força equilibrada. L'encarregat de fer l'1-1 va ser Virgili, que va rematar amb precisió un córner servit per Cristino. Llavors el partit va arribar a una fase en què cap dels dos equips va poder imposar el seu poder i tot va decidir-se des del punt fatídic. Al final, l'Europa torna a arribar als quarts de final de la copa, un fet que no aconseguia des del 1998, any en què va assolir el títol.

EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Víctor Duran (Padilla, 25'), Alegre, Putxi, Ignacio (Vives, 80'), Javi Lara (Pastells, 80'), Poves (Javi Sánchez, 62'), Guzman (Nils, 62') i Camacho (Rovira, 62'). ASCÓ: Chiné (Sergi Fuentes, 59'), Roca (Galceran, 29'), Taranilla (Giribet, 62'), Edu Vives, Artur Godia, Gabernet, Virgili (Del Moral, 80'), Genís (Roigé, 62'), Munta (Pau Ripoll, 80'), Cristino i Socías. GOLS: 1-0 (22') Camacho. 1-1 (55') Virgili. PENALS: Van marcar els locals Javi Sánchez, Vives, Rovira i Rafa Leva, i va fallar Padilla. Van marcar els visitants Roigé, Cristino i Artur Gòdia, i van fallar Edu Vives i Del Moral. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Als locals Alberto i Javi Lara; i als visitants Taranilla, Gòdia i Del Moral.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)