2a divisió A

Un fong fa la guitza al Palamós-Costa Brava

Problema. L'empresa Royal Verd està tractant la gespa de l'estadi, on aquest cap de setmana torna a haver-hi partit

Aquesta temporada el Palamós i el Llagostera compartiran estadi per jugar els seus partits –només coincidiran com a locals en quatre caps de setmana–, i a l'empresa que s'encarrega del manteniment de la gespa, la famosa Royal Verd, se li gira feina. De moment, el terreny de joc del Palamós-Costa Brava ha quedat infectat per un fong que ha malmès la gespa, que està plena de clapes. El problema fa dies que existeix i s'està tractant, encara que el marge per a l'actuació és mínim, ja que el Palamós debuta aquest mateix dissabte a tercera divisió rebent el Sabadell B a les vuit del vespre. Només vuit dies més tard, el Llagostera jugarà el seu primer partit com a local a 2a A contra el Leganés.

Tot i compartir estadi, tant el Palamós com el Llagostera fan la majoria dels entrenaments en altres camps per no empitjorar l'estat de la gespa del Palamós-Costa Brava. El degà se sol exercitar al Josep Massot i Sais, i el Llagostera ho fa al Josep Pla i Arbonès. La idea és que els dos equips s'entrenin una vegada per setmana a l'estadi on jugaran els partits, però la infecció del fong ha fet variar els plans en els últims dies. La setmana passada, el Llagostera s'hi va entrenar dijous al matí, però divendres, el dia que li tocava al Palamós, es va fer marxa enrere per no agreujar la situació, sobretot tenint en compte que diumenge estava previst el partit entre el Palamós i el Girona corresponent al trofeu Vila de Palamós.

En principi la gespa ha d'anar millorant amb el tractament que se li està aplicant, però la situació no deixa de ser, com a mínim, incòmoda i inquietant per als dos equips, ja que ni tan sols han començat els seus respectius campionats de lliga.

POC MARGE

El Palamós debutarà dissabte en la lliga rebent el Sabadell B (20 h)

A punt d'arribar als 800 abonats

Un dels grans reptes del Llagostera en la seva estrena a segona A és ampliar significativament la seva massa social. Les diferents iniciatives que està duent a terme el club llagosterenc per aconseguir nous abonats sembla que estan donant fruits, tot i que encara hi ha molt marge de creixement. De moment, el Llagostera està a punt d'arribar als 800 abonats, una xifra que ha incrementat considerablement els prop de 370 amb què es va acabar el curs passat. “Anem pel bon camí, animem tota la gent, aficionats i patrocinadors, perquè s'involucrin en el nostre projecte”, va dir Oriol Alsina. “El degoteig d'abonats és constant, però treballem per tenir-ne força més”, va continuar Isabel Tarragó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)