2a divisió A

No seran els últims

El Llagostera presenta els seus dos últims fitxatges, Jorge García i Juanjo, tots dos amb experiència a primera divisió

Oriol Alsina espera completar la plantilla amb un migcampista i potser un altre reforç més

El Llagostera té un límit salarial que no arriba als 2 milions d'euros

Un dia després de saber que la lliga començaria aquest cap de setmana tal com estava previst abans de tot el xou entre la LFP i el Múrcia, el Llagostera va continuar preparant l'històric debut a segona A, que finalment tindrà lloc dissabte al camp del Las Palmas (a les nou del vespre). El conjunt llagosterenc es va exercitar ahir al matí al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell i seguidament va presentar els seus dos últims fitxatges, Jorge García i Juanjo Expósito, al Palamós-Costa Brava. “No els descobrirem ara aquests dos jugadors, són contrastats, tenen una àmplia experiència a primera divisió i segona divisió A i segur que seran molt importants en el nostre equip”, va comentar el director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, en un acte al qual també van assistir la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, i els dos secretaris tècnics de l'entitat, Gerard Escoda i Òscar Álvarez.

Experiència i il·lusió

“Vinc a sumar tot el que pugui per ajudar l'equip a salvar-se. No serà fàcil, però estic convençut que ho aconseguirem”, va afirmar Jorge García, que dissabte passat ja va poder jugar els seus primers minuts amb el Llagostera en la victòria al Miniestadi contra el Barça B (1-2). El central, amb experiència a primera amb l'Sporting de Gijón i que arriba procedent del Lugo, va afirmar estar en plenitud física i molt motivat per fer-se un lloc en l'onze de Santi Castillejo: “M'hauria agradat estar amb l'equip des del primer dia de pretemporada, però no ha pogut ser. Em trobo bé físicament, perquè vaig poder entrenar-me i jugar amb el Lugo en la pretemporada, així que ara només em queda treballar per convèncer el mister”. Amb l'arribada de García, de 30 anys, el Llagostera ja té quatre centrals purs en la plantilla, amb Ruymán, Vallho i Alcalá.

Per la seva banda, Juanjo Expósito, que havia fet el seu primer entrenament amb el Llagostera –dissabte no es va poder vestir de curt contra el filial blaugrana perquè estavaencara de mudança–, va destacar el projecte de club que se li havia presentat com a principal reclam per enrolar-se a les files del conjunt llagosterenc. “El club és humil, i això és important. Tothom m'ha parlat meravelles del Llagostera i tinc moltes ganes de començar a competir. Vinc a aportar treball per ajudar l'equip en tot el que faci falta”, va comentar el davanter, de 28 anys, que arriba lliure després de rescindir amb el Tenerife.

Juanjo, també amb experiència a l'elit (95 partits repartits entre el Racing i el Sevilla), arriba per complementar l'atac llagosterenc, que fins ara no disposava d'un perfil com el que té el davanter centre de Santander: corpulent, de referència, dels que els agrada baixar pilotes i jugar d'esquena. Juanjo competirà per un lloc a la davantera amb Sergio León i David Querol.

Els últims retocs

Després de les dues últimes incorporacions, Oriol Alsina va afirmar tenir la confecció de la plantilla molt avançada, en espera d'acabar de rastrejar el mercat a la recerca d'un o dos fitxatges més, amb un pivot com a prioritat: “El que no farem és fitxar per fitxar, si ve algú més haurà de ser una garantia total. Ens interessa un mig; ara tenim Tito, que és més defensiu; Jordi López i Barnils, més complets, i Pitu, amb una gran qualitat. Qui vingui, si és que ve, podria tenir qualsevol d'aquests tres perfils.”

Alsina tampoc va descartar la incorporació d'algun futbolista més per tancar la plantilla –sempre que no faci sobrepassar el límit salarial, que no arriba als dos milions euros–, que perfectament podria venir del Múrcia (Juanto) si finalment els murcians juguen 2a B.

LES REACCIONS

Són dos jugadors contrastats que seran molt importants en l'equip. Amb ells hem fet un pas endavant en la confecció de la plantilla
Ja estem preparats per debutar en la lliga. Tenim ganes de demostrar el que som capaços de fer
Oriol Alsina
dir. esportiu del llagostera
M'hauria agradat estar amb l'equip des del primer dia de pretemporada, però físicament estic bé
Jorge García
central del llagostera
El projecte del Llagostera em va convèncer des de l'inici. Tenim equip per salvar-nos
Juanjo Expósito
davanter del llagostera

Els bitllets d'avió, salvats

El Llagostera sembla que finalment no perdrà l'import de la reserva dels vols d'avió cap a Las Palmas com tot semblava indicar abans-d'ahir. El club llagosterenc els havia anul·lat després que la LFP comuniqués als presidents dels clubs de 2a A –Isabel Tarragó inclosa– que, passés el que passés, l'inici de lliga continuaria ajornat, com a mínim, una setmana més. Per a sorpresa de tots, durant la tarda del mateix dimarts, la FEF va obligar la LFP que la lliga tingués 22 equips i que comencés aquest cap de setmana, així que al Llagostera se li generava un bon problema. Tot i la indignació inicial, sembla que al final no serà tan greu, gràcies a la companyia de vol amb què s'havien de desplaçar els llagosterencs a Las Palmas. I és que Halcón Viajes es va curar en salut i va decidir mantenir en stand by les cancel·lacions en espera d'una decisió definitiva de la LFP. Sens dubte la van encertar i, de retruc, van fer un bon favor al Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)