2a divisió A

“Paco Herrera els donarà més caràcter”

Ruymán. El defensa, format a Las Palmas, assegura que el nou tècnic donarà més força a un rival amb molta qualitat individual

Si algú coneix bé la manera de funcionar del Las Palmas és Ruymán. El canari, format en el futbol de base dels grocs, fa tres anys que va deixar Gran Canària, però ha seguit de prop l'evolució de la plantilla durant tot aquest temps: “Fa dos cursos que tenen un bloc molt similar i en tots ells han jugat la fase d'ascens. És un equip compacte i amb molta qualitat individual”, comenta el jugador, que també assegura que el rival que es trobaran demà és una versió millorada del que es va quedar a les portes de la primera divisió: “Tenen molt nivell i Paco Herrera els donarà un plus més. Serà un grup molt més implicat i amb més caràcter”, explica Ruymán. I és que, més enllà del conegut Paco Herrera, del cos tècnic del Las Palmas el futbolista també coneix bé el segon entrenador, Ángel Rodríguez, i Javi Guerrero, amb qui va compartir vestidor com a jugador.

Sobre el partit, Ruymán té molt clar que caldrà fer un treball magnífic en defensa si es vol tornar de les illes Canàries amb algun botí: “Haurem de treballar molt i sobretot serà clau que hi posem més intensitat que ells. Tenen molta qualitat i molts dels seus jugadors són més de primera divisió que no de segona. Amb poc et generen perill però, si hi posem ganes i força, segur que tindrem oportunitats d'aconseguir alguna cosa positiva. Hem d'intentar aprofitar els pocs defectes que els detectem i explotar-los tant com puguem”, analitza el nou defensa del Llagostera, que amb 27 anys afronta la seva setena temporada a segona divisió A.

Lateral o central?

Tot i que va arribar com a central, en els darrers partits de preparació Ruymán ha actuat al carril esquerre: “Els últims anys he fet de central i potser és on puc desenvolupar més les meves qualitats. També puc ocupar el lateral i, si el tècnic creu que em necessita en aquesta posició, doncs ho intentaré fer tan bé com pugui. De fet, el meu debut a 2a A va ser com a lateral”, recorda el jugador del Llagostera.

EL PROTAGONISTA

Tenen molt nivell i crec que el nou tècnic també els donarà un punt més de solidesa. Serà un grup més sòlid i més implicat
Al central potser és on em sento més còmode però, si em necessiten al lateral, també compliré
Ruymán Hernández
defensa del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)