2a divisió A

La porteria, per a René

La llista. Les molèsties al pubis que han impedit a Moragón exercitar-se al màxim durant la pretemporada el deixen fora de la primera convocatòria

Una de les grans incògnites d'aquest començament de temporada, qui seria el porter titular en el primer partit, va quedar resolta ahir en la primera compareixença de premsa prèvia al partit de lliga de Santi Castillejo: “Moragón no viatjarà perquè ha tingut molèsties durant la pretemporada i encara no està del tot a punt”, va explicar el tècnic llagosterenc. Així doncs, els dolors al pubis que ja van afectar el porter manacorí en els últims partits del curs passat i que li han impedit treballar al màxim durant aquesta pretemporada fan que Moragón quedi fora de la primera convocatòria i, per tant, el porter titular a Las Palmas sigui René. L'andalús, fitxat aquest estiu procedent del Jaén, ha disputat gairebé tots els partits de preparació; en canvi, Moragón només n'ha pogut jugar un –contra el Gavà– i des de fa poques setmanes treballa amb normalitat. Nico Ratti, que ha fet la pretemporada tot i tenir molts números de ser cedit o traspassat, passa a ser el segon porter en aquest primer partit. El jove porter ha participat en quatre duels de pretemporada.

Més baixes

Qui tampoc serà a Las Palmas és Masó, que es va torçar el turmell en l'entrenament d'ahir, ni tampoc Eloy Gila, sancionat del curs passat. En canvi, els futbolistes que han necessitat menys d'una setmana per convèncer Santi Castillejo són el defensa Jorge García i el davanter Juanjo. Tots dos formen part de la primera llista de convocats tot i portar relativament pocs entrenaments amb els seus nous companys. Pel que fa a les absències, els joves Barnils –que acaba de rebre l'alta després d'una lesió al genoll– i Robert Simón no viatjaran. L'altra absència destacada per decisió tècnica és la d'Enric Pi. El granollerí haurà d'esperar per debutar a 2a A.

PORTERS:
René i Nico Ratti.
DEFENSES:
Aimar, Jorge, Vallho, Ruymán, Alcalá i Ríos.
MIGCAMPISTES:
Tito, Pitu, Jordi López, Perea, Tarradellas i Òscar Rico.
DAVANTERS:
Querol, Jesús Imaz, Sergio León i Juanjo.
NO CONVOCATS:
Eloy Gila (sanció), Moragón i Masó (lesió), Barnils, Robert Simón i Enric Pi (decisió tècnica).

“Estic segur que arribarà un jugador més”

Castillejo es va mostrar molt confiat que la direcció esportiva li porti el desitjat pivot que falta a l'equip: “S'ha fet una gran feina i tinc una magnífica plantilla. Ara treballem perquè arribi un pivot i estic segur que arribarà alguna cosa. Hem fet les coses a poc a poc i bé per tenir tots els jugadors que volem”, va explicar el tècnic. De fet, el Llagostera té marge econòmic per incorporar un o dos futbolistes més fins al 31 d'agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)