Cebri dóna el triomf al Vilassar i penja les botes

3a divisió. El punta va fer l'únic gol i va anunciar després que deixava el futbol

El davanter Cebrià Queralt, Cebri, un d'aquells futbolistes destacats que hi ha en el futbol català, va anunciar ahir que deixava el futbol per raons professionals. Abans de comunicar que penjava les botes, això sí, va fer allò que millor sap fer: gols. I és que l'atacant va ser l'encarregat de marcar l'única diana en el Vilassar-Muntanyesa d'ahir.

Després d'una primera part ensopida, en què cap dels dos equips va imposar el seu joc, va arribar un segon temps en què els de casa van acaparar tot el perill. Cebri (51') i Guille (64') van disposar de dues accions d'un contra un amb Tato Burgada que el porter de la Munta va desbaratar. Llavors, en el minut 72, va arribar l'acció que va acabar amb el primer gol: un defensa de la barrera visitant va alçar el braç en una falta i l'àrbitre va decretar penal. Des dels onze metres, Cebri no va fallar. Va executar la pena màxima amb molta mestria posant la pilota lluny de l'abast de Tato. Tres minuts després, el mateix davanter gairebé fa el segon, amb una falta molt llunyana que va marxar llepant la fusta. En els últims compassos, la Muntanyesa va estirar línies, però va topar un cop i un altre amb els centrals del Vilassar, José i Peque, que van fer un grandíssim partit.

muntanyesa0

vilassar1

VILASSAR DE MAR: Imanol, Manu, José, Peque, Edu, Galeano, Urbano (Pujol, 89'), Gascón, Cebri (Romero, 83'), Mendoza i Aitor (Guille, 56'). MUNTANYESA: Tato Burgada, José Santos, Borges, Aleix Camps, Aleix, Rubén, Toni Pérez, Uri Escabarós (Sergi Navarro, 80'), Pedro, Marc Esteban (Masip, 75') i Joshua (Sergio Iglesias, 61'). GOLS: 1-0 (74') Cebri, de penal. ÀRBITRE: Díaz Melero. T.G.: als locals Edu, Galeano, Mendoza i Guille; i als visitants Borges i Aleix. T.V.: a Pedro (94'), doble amonestació. PÚBLIC: uns 400 espectadors.