2a divisió A

“Jugar amb un home més és un avantatge”

Eusebio Sacristán. Entrenador del Barça B

D'entrada, Eusebio Sacristán es va felicitar del partit que va fer el seu equip, del qual li va agradar especialment la manera de jugar i l'actitud que va mostrar de cap a fi durant l'enfrontament. “El que demostra l'equip ara mateix és una bona filosofia i hem de continuar-hi confiant perquè aquesta es la línia en la qual volem créixer”, va dir. El tècnic de La Seca es felicita de la reacció de l'equip després d'una derrota: “Sobretot estem molt contents perquè no sabíem com l'equip afrontaria mentalment la derrota al camp de l'Osasuna.”

El tècnic, però, va ser molt curós amb l'actuació de l'àrbitre, ja que no va voler valorar si ho havia fet bé o malament. “Mai he entrat en aquest tipus de discussions i no faré cap mena de valoració perquè durant la temporada es donen unes circumstàncies que t'afavoreixen i d'altres que et perjudiquen”, va dir l'entrenador que va reconèixer el benefici de jugar amb un home més: “És evident que jugar onze contra deu és un avantatge per a nosaltres, però no em posaré a valorar si ha estat justa o no qualsevol de les accions que s'han produït.”

Lluny del llistó

Eusebio Sacristán també va manifestar que encara és aviat per posar un límit a aquest equip. “En aquest moment de la temporada encara hi ha jugadors que s'han d'acoblar a l'equip, d'altres que van al primer equip, nouvinguts a la categoria, que fan que el nostre llistó encara no se sàpiga on serà”, va reconèixer el tècnic barcelonista, visiblement satisfet per haver aconseguit la victòria.

L'ÀRBITRE

“En la temporada de vegades t'afavoreixen i d'altres et perjudiquen”

LÍNIA A SEGUIR

“Hem de continuar amb la nostra filosofia de joc; així creixerem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)