3a divisió FEF

El Santfeliuenc es defensa bé i s'imposa al Gavà

Amb un gol n'hi ha prou. El conjunt blanc-i-blau va avançar-se amb una diana matinera de Cano (12') i va adjudicar-se el duel del Baix Llobregat

gavà0


santfeliuenc1


El Santfeliuenc i el Gavà van oferir al públic de les Grases un matx vibrant en el duel del Baix Llobregat, que va decantar-se finalment per al conjunt de casa. Una diana matinera de Carlos Cano va ser suficient per fer que el conjunt blanc-i-blau sumés els primers tres punts de la temporada, després de l'empat a Cerdanyola de la setmana passada.

Els aficionats que van apropar-se al camp van divertir-se de valent, ja que el partit va ser molt intens. El Santfeliuenc no va trigar gens ni mica a obrir la llauna. Concretament, els dotze minuts que va necessitar Cano per superar Jesús Unzué amb una gran rematada, després d'una excel·lent triangulació amb Bolaños i Nacho Ruiz. El gol va esperonar el Gavà, que va pressionar de valent els de casa. De fet, poc abans del descans, Xavi Civil gairebé empata, però va veure com Nacho Ruiz treia la pilota sobre la línia de gol.

Setge infructuós

Després de la represa, el Gavà va intensificar el seu atac sobre la porteria de Santi, però li va faltar la fortuna necessària per aconseguir l'empat. Val a dir, això sí, que Zambudio el va tenir a les seves botes, però va veure com la pilota s'estavellava al pal (47'). El Santfeliuenc, que es va saber defensar força bé de la pressió blaugrana, gairebé fa el segon en dos contraatacs de Pacheco i Peralta que, finalment, no van transcendir en el resultat final: l'1-0.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz (Maldonado, 59'), Saura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Dani Sánchez, Alex Bolaños, Peralta (David Toro, 76'), Cano i Eric Pacheco (Edgar, 73'). GAVÀ: Jesús Unzué, Luca Ferrone, Vivó, Blanchart, Juanito, Crisitan (Adrián Jimeno, 65'), Zambudio, Miki, Xavi Civil, Julián (Quiles, 71') i Grau (Orellana, 59'). GOLS: 1-0 (12') Cano. ÀRBITRE: Conejo Rodríguez. T.G.: Als locals Nacho Ruiz, Saura i Alex Bolaños; i als visitants Luca Ferrone, Miki i Grau. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.