2a divisió A

“Em dol que un àrbitre no tingui el nivell”

Miquel Olmo Entrenador del Sabadell

Miquel Olmo va ser expulsat en el minut 35 per haver etzibat un cop de puny a la banqueta. El tècnic es va sentir molt agreujat per les decisions arbitrals, i ho va expressar al final el matx. “Em dol que un àrbitre no tingui el nivell que la segona divisió mereix”, va dir el terrassenc, que va explicar el motiu que li va donar l'àrbitre en la seva expulsió: “M'ha fet fora el quart àrbitre per haver donat un cop a la banqueta.” L'acta confirma aquest extrem i afegeix unes protestes.

D'altra banda, Olmo també va revelar una conversa entre Sureda Cuenca i Tamudo: “L'àrbitre li va dir que la seva acció [empenta de Patric] era penal, però que era l'únic error que havia comès. I que digui això és impressionant”, va continuar l'entrenador: “Són decisions incomprensibles, els àrbitres han de tenir nivell per xiular.”

D'altra banda, Olmo es va mostrar satisfet pel rendiment dels seus. “M'ha agradat molt la solidaritat i l'esforç de tots els jugadors”, va afirmar el preparador, que diu que surt “content”: “Hem donat molt bona imatge. Hem fet un partit molt gran. Hem estat molt bé en igualtat i en inferioritat numèrica, tot i que marxem amb les mans buides.”

Sense estrenar-se

Després de dues jornades, el Sabadell no ha sumat cap punt. “No estem gens contents, perquè tenim 0 punts, però també és veritat que un veu com treballa, com respon i com competeix l'equip, i estic segur que els resultats acabaran arribant”, diu el tècnic, que afirma que aniran condicionats per l'arbitratge en els propers partits.

CONVERSA

“L'àrbitre va dir a Tamudo que la seva acció [empenta de Patri] era penal”

AGRAÏT

“Veient com treballa l'equip, estic segur que els resultats arribaran”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)