Un retorn d'allò més dolç

Alegria local. El Martinenc va imposar-se a l'Ascó en el primer partit de tercera divisió al municipal del Guinardó després de dinou anys

ascó1

martinenc2

El retorn del futbol de tercera divisió al Guinardó dinou anys després no podia ser més dolç per a la parròquia barcelonina: el Martinenc va imposar-se a l'Ascó en un duel equilibrat en què la major eficiència dels de casa va decantar la balança. La primera part va ser boja i els dos equips van buscar la porteria rival amb la mateixa arma: el joc directe. Així, es van repartir les ocasions de perill. El primer en intervenir va ser el porter local, Carulla, que va ser salvador en una ocasió de Genís i una altra de Virgili. Qui va avançar-se, això sí, va ser el Martinenc, després que Pitu creués la pilota a Chiné en el 29'. Tot just després, el mateix futbolista va enviar el cuir al pal.

El segon temps va ser més tranquil, però va animar-se en el darrer quart d'hora. David Serrano va fer el segon després d'entrar fins a la cuina de l'Ascó i batre el seu porter amb sang freda (77'). Al cap de dos minuts, Asier, lliure de marca, va escurçar diferències, però ja va ser massa tard per a l'Ascó.

MARTINENC: Carulla, Aleix, Diego, Josue, Acosta, Alberto, Serrano (Hamza, 93'), Pau (Sergio, 57'), Raíllo, Pitu i Velillas (Juanlu, 77'). ASCÓ: Chiné, Socías, Taranilla, Edu Vives, Giribet, Godia, Genís (Munta, 68'), Galcerán (Asier, 73'), Gabernet (Del Moral, 53'), Virgili i Cristino. GOLS: 1-0 (29') Pitu. 2-0 (77') Serrano. 2-1 (79') Asier. ÀRBITRE: Garcia Rosell. T.G.: Als locals Serrano i Alberto; i als visitants Gabernet, Gòdia i Socías. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.