El resultat habitual

Gran igualtat. El Terrassa i l'Ascó van empatar en un duel en què els visitants van avançar-se en el marcador

ASCÓ1

TERRASSA1

Cinquè empat en cinc enfrontaments entre el Terrassa i l'Ascó. Gabernet va fer el gol dels visitants aviat, però abans del descans Jaime va fer el gol de l'empat de penal.

El primer temps va començar amb domini dels locals, però qui va colpejar primer va ser l'Ascó, en una acció d'oportunisme de Gabernet després d'una falta xutada per Genís i rebutjada per Ortega. El Terrassa va reaccionar i Segarra va xutar una falta lateral al travesser. Tot i aquesta clara acció de perill, els locals no va tenir grans ocasions davant un Ascó ordenat, fins que poc abans del descans Taranilla va cometre penal sobre Mario. Jaime no va fallar. La segona meitat va tenir poc ritme i comptades accions ofensives. Només en el tram final, després de l'expulsió del local Segarra, l'Ascó va empènyer més en atac, però les forces dels dos equips ja eren molt escasses.

TERRASSA: Ortega, Jou, Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Jaime, Diego (Maldonado 35'), Marc Vilajosana (Angel de la Torre 66'), Mario, Batanero i Montoro (Juli 69'). ASCÓ: Chiné, Socias, Taranilla, Edu Vives, Cristino, Artur Godia, Genís (Gerard Roigé 77'), Gabernet (Asier 72'), Munta (Jose Ramón 57'), Virgili i Argilaga. GOLS: 0-1 (9') Gabernet. 1-1 (42') Jaime, de penal. ÀRBITRE: Simón del Pino. T.G.: Als locals Javi Gonzalez i Sergi Pérez, i al visitant Gabernet. T.V.: Dues grogues al local Segarra (83').