Dos minuts d'encert donen a l'Ascó el tercer triomf a casa

Un local fort. Virgili (59') i Genís (61') van ser els golejadors de l'equip de Miguel Rubio

figueres0

ascó2

ASCÓ: Chiné, Socias, Cristino, Edu Vives, José Ramón, Artur Gòdia, Galceran (Eizaguirre, 61'), Gabernet, Munta (Genís, 45'), Virgili i Argilaga (Gerard Roigé, 75'). FIGUERES: Ureña, Barrera, Masó, Murga (Ritxi, 51'), Chicho, Cunill, Pedro, Mamau (Ferran Grau, 63'), Henry (Revert, 56'), Roger Vidal i Serramitja. GOLS: 1-0 (59') Virgili. 2-0 (61') Genís. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Galceran; Barrera i Ritxi. COMENTARI: L'Ascó va obtenir ahir la tercera victòria com a local contra un combatiu Figueres que va aguantar 59 minuts, fins al gol de Virgili. Tan sols dos minuts després, Genís va fer el segon. Després, els visitants van intentar escurçar distàncies però Chiné va mantenir la porteria a zero. El primer temps va començar amb l'Ascó dominant, tot i que la primera ocasió va ser del visitant Serramitja. L'Ascó controlava el partit però el primer xut local, d'Argilaga, no va arribar fins a la mitja hora. Ja en el segon temps, el partit semblava que es perdia en la lluita en zona de mitjos, però un servei llarg de Chiné el va controlar Virgili, que va xutar al cos d'Ureña i va aprofitar el rebuig per marcar. Tot seguit, un contraatac construït per Argilaga, Edu Vives i Genís va ser completat per aquest últim amb gol. Després va arribar la reacció del Figueres, amb ocasions de Pedro i Reverté. En els últims minuts, més bojos, hi va haver ocasions dels dos equips.