2a divisió A

Samper torna amb el filial i avui jugarà

Un pes pesant. El jove migcampista, que va debutar amb el primer equip dimecres, ja es va entrenar ahir a les ordres d'Eusebio

El Barça B recupera el seu cervell al terreny de joc. Sergi Samper ha viscut una setmana molt intensa després de debutar amb bona nota amb la primera plantilla blaugrana. El mig de 19 anys va ser titular en el partit de Champions contra l'Apoel, i la seva actuació ha provocat que li arribin elogis de totes bandes. Malgrat el seu bon rendiment, Luis Enrique l'ha tornat al filial i ahir Samper ja es va entrenar amb la resta de companys. La plantilla del filial barcelonista va rebre el futbolista amb una gran ovació com a reconeixement al debut amb el primer equip del Barça. Els que encara es mantenen sota les ordres de Luis Enrique són Munir i Sandro. La tornada d'un jugador de tanta qualitat com Samper al filial era temuda a Llagostera, on en la roda de premsa prèvia Castillejo va bromejar quan encara no se sabia la convocatòria: “Si Luis Enrique vol tornar a cridar Samper o també Adama, no li direm que no.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)