2a divisió A

Una parella clàssica

El rival. Rubén Castro i Jorge Molina van ser les armes de l'ascens del Betis el 2011 i ho tornen a intentar ara, en el seu cinquè curs plegats

El Betis ha fitxat jugadors de vocació ofensiva com Dani Pacheco i Álvaro Cejudo i ha repescat Vincenzo Rennella, cedit al Lugo (13 gols) el curs passat. Les amenaces, però, continuen concentrant-se en una parella d'atac que enceta la seva cinquena temporada plegats, en el mateix equip. Rubén Castro i Jorge Molina miraran de reproduir l'excel·lent rendiment en el seu pas anterior per segona A, tot i que el llistó és altíssim.

Després de fracassar en l'intent de recuperar la primera, el Betis va fitxar l'estiu del 2010 Molina, autor de 26 gols amb l'Elx, i Rubén Castro, que n'havia fet 14 amb el Rayo. Ni l'un ni l'altre van acabar com a pitxitxi de la categoria –va ser Jonathan Soriano, autor de 32 gols–, però la societat que van formar va ser determinant per a l'ascens del Betis com a campió. El canari va marcar 26 gols i el davanter d'Alcoi, 18. Un cop a primera, van tenir més competència, però van oferir uns números prou bons. Especialment Rubén Castro, que va acumular 44 gols en 93 partits. En les mateixes tres temporades, Molina va jugar 90 partits i va fer 28 gols. Curiosament, Castro i Molina comparteixen xifra (26 gols) com a sostre personal a segona A.

LA XIFRA

Altes
Molinero
Múrcia Álex Martínez
Múrcia Dani Giménez
Alcorcón Dani Pacheco
Alcorcón Álvaro Cejudo
Osasuna Casado
Madrid B Bruno
Tenerife N'Diaye
Sunderland Piccini
Fiorentina Rennella
Lugo Sergio Rodríguez
Lugo
Baixes
Salva Sevilla
Espanyol Amaya
Rayo Vallecano Chica
Valladolid Sara
At. Rafaela Nosa
Maccabi Tel Aviv Leo Baptistão
Rayo Vallecano Cedric
Osasuna Dídac Vilà
Eibar Joan Verdú
Baniyas SC Juan Carlos
Granada
44
gols
són els que van marcar entre Castro (26) i Molina (18) el curs 2010/11, a segona A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)