Territorial

Una derrota per tocar de peus a terra

1a catalana. L'Escala perd el primer partit de la temporada contra un rival superior

L'escala0

Montcada1

MONTCADA: Jaume, Simon (Santi, 70'), Kiku Parcerisas, Montero, Carlos, Albert, Baena (Álvaro, 90'), Raya, Quim (Rubén Soler, 46'), Marroco (Alberto, 89') i Vico. L'ESCALA: Bustins, Pau, Lluís (Ramírez, 62'), Boran, Salam (Gasull, 34'), Molinas (Pàmies, 77'), Nani (Casagran, 46'), Sile, Jam (Nico, 62'), Ricard i Serra. GOLS: 1-0 (50') Rubén Soler, de penal. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: Kiku Parcerisas, Montero, Baena i Rubén Soler; Salam, Ricard, Jam, Sile, Serra i Lluís. T.V.: Al local Raya (81'), per doble amonestació.
COMENTARI:
L'equip que dirigeix Pitu Batlle, que fins ara sumava quatre punts en dos partits, es va veure superat ahir per un rival que va obtenir els seus primers punts de la temporada. Els gironins van començar forts el partit i disposaven de la majoria d'ocasions, però a partir del primer quart d'hora l'equip va desaparèixer i el Montcada va obtenir el control del partit, tot i que no va aconseguir avançar-se fins als primers minuts de la segona part. El gol de la victòria local va arribar després que el col·legiat assenyalés el punt de penal després d'unes mans a l'interior de l'àrea empordanesa. Rubén Soler va ser l'encarregat de transformar la pena màxima, que a la fi va servir per donar els primers punts de la temporada al Montcada, que fins ahir era el cuer del grup 1 de primera catalana. Després del gol local, l'Escala no va saber reaccionar i, només després de l'expulsió del jugador local Raya, va donar ales als visitants per buscar un gol de l'empat que no acabaria arribant. Amb aquesta derrota, els nouvinguts a la categoria queden situats a mitja taula, i toquen de peus a terra després d'un gran inici.