Llagostera

JAVI ÁLAMO

JUGADOR DEL SARAGOSSA

“L'objectiu és estar a dalt”

“Acaba de pujar i té molta il·lusió per fer bé les coses”

“Teníem pocs jugadors i ho havíem de completar amb el filial”

Javi Álamo afronta la tercera temporada amb el Saragossa. Aquesta veterania dins el club l'ha portat a ser un dels capitans de l'equip, que, tot i no viure els millors moments, aspira de nou a estar a la zona alta de la taula i entrar en la lluita per tornar a l'anhelada primera divisió.

Com està anant l'estada per terres gironines? Quin objectiu té?
La plantilla està contenta de fer l'estada. L'objectiu primordial és fer grup, cohesionar i unir els elements nous de la plantilla. Aquest estiu han vingut molts jugadors i ens coneixem poc. L'entrenador ho fa per això, per fer grup, que és una part important per competir. Esperem que aquests tres dies vagin bé i que, sobretot, puguem guanyar contra el Llagostera.
No ha estat un estiu fàcil. Servirà de molt aquesta estada?
Per una cosa o una altra, a l'estiu vam tenir molt problemes. Teníem pocs jugadors a la plantilla i ho havíem de completar amb jugadors del filial i del juvenil. Ara, a la finalització del mercat hem tancat la plantilla amb 18 jugadors del primer equip, el bloc està construït i era necessari fer l'estada, estar tranquils i afrontar els propers mesos de competició de la millor manera.
A tot això. Objectius de l'equip?
Cada dia anar a més, però som el Saragossa i l'objectiu és estar a la part alta de la taula amb possibilitats de poder tornar a primera.
Sis punts de quinze possibles. Com valora l'inici de lliga?
L'inici no és bo. Sobretot en els partits de casa se'ns han escapat punts en els últims minuts dels l'enfrontament. L'equip està dolgut per això, per veure volar punts en els últims instants i davant la nostra afició. Si ho haguéssim evitat tindríem algun punt més i ens veuríem una mica més amunt, que dóna ànims.
Del Llagostera, què en coneix?
En conec poc. Sé que hi ha en Ruymán, que és canari com jo, i l'Óscar Rico, amb el qual vaig coincidir. És un equip que acaba de pujar, que té molta il·lusió per fer bé les coses i que, pel que m'han dit, té molta lluita i coratge en cada acció del partit.
Després de la victòria al Mini, el rival arriba en bon moment?
Això tot just acaba de començar i els equips ens estem coneixen i adaptant entre nosaltres. Estem en una fase d'adaptació, però ells al seu camp voldran sumar el màxim de punts possibles. Nosaltres, però, també venim amb ganes de guanyar i enganxar-nos a la part alta de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)