Llagostera

Una entrada que ha generat esquerdes en la directiva

Dies moguts. Tot i que la directiva assegura que l'absència de Pérez de l'assemblea respon a motius laborals, el patrocinador també ha estat el directiu més crític amb l'arribada de Flix

El representant del màxim patrocinador del Llagostera, Cayetano Pérez, no va ser l'única absència en l'assemblea de socis que es va fer dijous a la població del Gironès, però sí la més destacada.

El directiu de Citylift va tenir una tarda de dijous d'allò més moguda centrat en la seva activitat empresarial, primer en una trobada entre l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i directius i patrocinadors de l'Spar Citylift Uni Girona, equip que també patrocina l'empresa d'ascensors que dirigeix. Més tard, el directiu llagosterenc va ser a la presentació que la fundació Pimec va fer a Girona.

“Cap dels directius es dedica exclusivament al Llagostera, i òbviament primer són els compromisos laborals”, va destacar la presidenta, Isabel Tarragó, que també va tancar la porta a les especulacions que hi hagi sortides imminents de la directiva. Tot i no pensar-ho, Tarragó també hi va afegir: “Estem oberts a entrades i a sortides. Si algú no se sent còmode o no pot continuar dedicant tantes hores al club en parlarem, però ara mateix no és el cas.”

Sense reacció

Pel que fa a la possible sortida de Cayetano Pérez de la directiva, l'implicat no va voler fer cap declaració, però no és cap secret que ha estat una de les veus més crítiques amb l'entrada d'Enric Flix a l'organigrama llagosterenc. Pérez, que des del primer dia ja va deixar clar que no volia cap tipus de protagonisme, va entrar al club com a màxim patrocinador i se li va proposar entrar a la directiva fent funcions de màrqueting i comunicació. Ara es podria plantejar sortir de la junta. L'esquerda hi és i caldrà veure si es repara o creix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)