Territorial

Amb una meitat en tenen prou

1a catalana. Tot i un primer temps en què el Farners va estar desaparegut, els selvatans van guanyar gràcies a una gran segona part

MOLLET1


FARNERS3


El Farners va aconseguir la segona victòria consecutiva, gràcies a una gran segona part. En la primera, el Farners va estar desaparegut, i el Mollet es va poder avançar en un córner, però Riki Solà va salvar el gol sota pals. En la represa, els locals es van trobar amb el gol de Pitu Riart en una jugada plena de rebots, i es van fer amos i senyors del partit. L'entrada d'Ivan García va ser definitiva, ja que va marcar dos gols culminant dues grans jugades individuals per la banda esquerra. El gol del Mollet va arribar des del punt de penal.

FARNERS: Bartrina, Varese (Óscar Fernández, 81'), Massegú, Joel (Cullell, 86'), Pitu Riart, Carbó, Criado, Da Costa (Pau Gusó, 61'), Dembo, Casas (Gerard Muñoz, 65') i Riki Solà (Ivan García, 61'). MOLLET: Juan, Mur, Alex, Reyes, Parra (Germán, 75'), You (Gallard, 61'), Cristian, Padilla (Lluís,75'), Carlos (Sosa, 61'), Bangoura i Brian. GOLS: 1-0 (50') Pitu Riart. 2-0 (72') Ivan Garcia. 2-1 (84') Cristian, de penal. 3-1 (87') Ivan García. ÀRBITRE: Fernández Quientero. T.G.: Als locals Criado, Varese, Joel i Ivan Garcia; i als visitants Parra i Padilla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)