Territorial

La falta d'encert deixa la Jonquera sense premi

1a catalana. Tot i dominar, els de Xavi Agustí van perdre el primer partit de la temporada

la jonquera0

molletenCA1

MOLLETENCA: Morgade, Moris (Rodríguez, 71'), Souto, De Pradena, García, Tejada, A. Latre (Jiménez, 63'), Fernández, Díaz (Iborra, 57'), Ballesteros (Valverde, 71') i F. Latre (Turró, 50'). LA JONQUERA: Jose, Edile, Aymerich (Eric, 63'), Jesús Marcos, Toni Güell, Pol Compte, Gainza (Arjona, 72'), Teixi, Bassols, Molina (Sangare, 46') i D. Óscar. GOLS: 1-0 (38') Fernández. ÀRBITRE: Jacas Puig. T.G.:als locals Garcia, A. Latre, F. Latre, Fernández i Jiménez; i als visitants Sangare, Pol Compte i Eric. T.V.: al local Valverde per doble amonestació (89'). COMENTARI: La Jonquera va perdre el primer partit de la temporada, tot i que en la major part del partit es va mostrar superior al rival i va portar el pes del partit. Les dimensions reduïdes del terreny de joc i la fortalesa física de la defensa local va complicar el partit dels fronterers en els primers compassos del partit, però a poc a poc es van anar trobant còmodes. La primera part va ser força igualada, amb moltes alternances en el joc, fins que va arribar el gol de la Molletenca poc abans del descans. Fernández va aprofitar una jugada d'estratègia per avançar el conjunt local amb el gol que a la fi acabaria sent definitiu. A la segona part, la Jonquera va dominar i va tenir la majoria de les ocasions, mentre que els locals només buscaven sortir al contraatac, però la falta d'encert va condemnar els altempordanesos.